Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka hlavu hore...bude to dobre...urcite robis najviac co mozes netrap sa..to aj tak nepomoze, urcite to co robis robis vyborne ved si velmi zlate sikovne dievca...netrap sa...
18. 10., dnes je i Sviatok sv. Lukáša, patróna umelcov a maliarov, lekárov a chirurgov
ach, prečo mám ten pocit, že nech robím, čo robím,nikdy to nie je dosť dobre? //-:
www.youtube.com
no už som videla všelijaké reklamy, ale no toto.... (((-:
18. 10. Svetovýdeň menopauzy
18. 10.Svetový deň monitorovania vody - no ako ja tak monitorujem, tak vonku stále prší a prší a prší,.... asi sa už riadne "zjesenieva" ...
ach,kapanek to odosielanie blbne...
no ja by som mohla do mojich kuriozit,ktore mam v cerstvej pamati zaradit prihodu z 'rovneho' chodnika,sla som tade v pondelok prvykrat a nevsimla som si vyvyseny defekt na chodniku,potkla som sa,letela nejaky meter dopredu a pri mojom stasti som si narazila laket, bedro(vidim to na peknu modrinu na zadku (-:O,heh) a kolena,ale tak nejak som sa pozbierala, a po svojich odisla,i ked riadnu hanbu som si narobila ale tak to ma trapi najmenej,je miziva pravdepodobnost,ze tych ludi stretnem,...sranda je ze takmer podobny scenar sa zopakoval i dalsie 2 razy potom.
Ale najviac ma fascinuje teraz asi moja 'sikovnost',ked sa mi podarilo pri sobotnajsom upratovani napichnut sa na kuchynsku vidlicku,co sa nasledne nezaobislo bez obvazu a leukoplastu,...nuz,vivat moja sikovnost,sikovnost moja neopustaj ma (;
no ja by som mohla do mojich kuriozit,ktore mam v cerstvej pamati zaradit prihodu z 'rovneho' chodnika,sla som tade v pondelok prvykrat a nevsimla som si vyvyseny defekt na chodniku,potkla som sa,letela nejaky meter dopredu a pri mojom stasti som si narazila laket, bedro(vidim to na peknu modrinu na zadku (-:O,heh) a kolena,ale tak nejak som sa pozbierala, a po svojich odisla,i ked riadnu hanbu som si narobila ale tak to ma trapi najmenej,je miziva pravdepodobnost,ze tych ludi stretnem,...sranda je ze takmer podobny scenar sa zopakoval i dalsie 2 razy potom.
Ale najviac ma fascinuje teraz asi moja 'sikovnost',ked sa mi podarilo pri sobotnajsom upratovani napichnut sa na kuchynsku vidlicku,co sa nasledne nezaobislo bez obvazu a leukoplastu,...nuz,vivat moja sikovnost,sikovnost moja neopustaj ma (;
aaa, este jeden mikro uraz, ked som zrychlene vystpupoval z auta, fabie, tak som si tam zabudol prst, teda so mho tam privrel. nech bol instantne opaleny do chrumkavej ciernej farby, mnam... a ja som ani necekol :D potom len ze "mamina, aha, co tu mam." .. ja neviem? to ma az tak boliet aby som krical? :D mohol som mat tak 15 rokov priblizne..
takmer mesiac kym sa to dalo do podoby ako pred buchnutim..
(to bol tusim ze ukazovak)
uuuuraz..
to mi pripomenulo, i ked ja si na to nepamatam, ze ked som bol maly, udajne len zopar rokov, tak som behal na zahrade a podkol som sa a hlavou som letel na nejaky kovovy objekt, kde vycnievala nejaka kovova suciastka a trafilo mi to cca centimeter od oka :D
tak tam mam taku malu ale viditelnu "pecat" (ako keby bola koza pol milimetra stlacena, zlisovana :D )
hmm, ake to stastie som mal :D :D
ale to asi nebolo az take seriozne, potom uz len take mikro urazy, ako porezanie sa plechovym vedrom na kolene (to cistenie rany bolo žúžo), alebo smyknutie sa do tej priekopy, kde kopali jamu na plny, tak som si trosku oskrel chrbat (ale super to vyzeralo), alebo jednen zaujimavy smyk s pistlovou kostou o masivny dreveny prah na ceste z bazena do sauny pocas telesnej v skole, nechapem ako bolo mozne ze som si nezlomil nohu vtedy, kedze to bolo napuchnute tak ~3cm v priemere a mozno aj 1-1,5cm vo vyske, este na prvom stupni zakladnej skoly, asi si na nic ine nepamatam (a to som bol dost sialeny ako dieta, hlavne v nebezpecnych aktivitach), potom uz jedine narazeny palec, a nemusel som pisat koncorocnu pisomku.. :D
to ani nebol uraz, len "skrkanec", cize zatial drzim pokope :D