Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

moja prava ruka tiez studnesia ako lava, lebo lava vacsinou oddychuje na lavej strane notebooku a tam vyfukuje teply vzduch :)
a ta prava ma rozlozene prsty po myske a tak ma viac tepelnej straty alebo co :D

dobra vila

Lost, s tou izbovou teplotou som na tom podobne :D. Niekedy som v pohode, inokedy som naobliekana ako snehuliak a to je teplota vo vnutri cca rovnaka...
Btw, moja prava ruka je obcas ako kus ladu (s ktorou klikam na mys), akoby v nej neprudila krv a zivot... no nechci sa jej dotknut, zezlo ladovej kralovnej nebolo studensie :DD

lost

a niekedy je 18C OK v izbe...
No ktovie, ale niekedy ked som zaneprazdneny, napr ze aktivne nieco riesim, tak asi nesledujem tu zimu.
Porovnam to napr s tym, ze clovek niekedy zabudne pit, jest, alebo dychat (zevraj aj take je :D )...
ale to potom nepasuje do teorie ze vonku je 15C a je mi OK, tam nie som zaneprazdneny, len chodim :)
mozno by som mal urobit nejake experimenty :D

alebo si "vsugerujem" ze mi nebude zima a nebude.. alebo som len priliz flegmaticky :D

lost

hej hej, zaujimave to je :)
naposledy som si skusal jeden tenky kratky rukav v teplote +2C (aj snezilo) a 2 minuty to bolo OK ale potom uz nie nie :D

ale zaujimave je to, ze ak doma sedim pred PC, tak tu mam digitalny teplomer, teda ak spravne meria teplotu, a v 22C je mi zima, ale to len sedim.. a tiez kratky rukav..
a 22C v sede je zima, a 15C v pohybe nie, divne :)
mozno podla nalady, alebo co :D

dobra vila

Vies co, zevraj vnutorne organy by mali byt kryte vzdy (okey, okrem letnych mesiacov :D ). Ale zaujimava otazka, ze pokial nepocitujes zimu, pocituju ju tvoje organy? Ktohovie... dufam, ze to tricko mas aspon zapravene, ale to asi nie... chlapci vravia, ze sa to nenosi, pritom to nevypada vobec desne ;). Ale ja si myslim, ze ked ti nie je zima a nie si casto chory, tak si proste fit a v dobrej forme :).
Ja tielko nosim uz dobry mesiac, ale mne je fakt furt kosa :D. A ked aj nie, mne je hned chladno na krize, tak sa radsej chranim, nech nemam potom problemy :-/. Ale zaujimave, ze jednotna teplota a co ludi, to ine pocity a reakcie na nu, ze?:P
Tak ma napada, ze zrovna dnes mi mamka vravela, ze sedeli s byvalymi spoluziakmi na kave...niektori v kratkych rukavoch, ona v tenkej bluzke a jeden v tricku, veste a kabate a stale sa ich pytal: "vam nie je zima, nie je vam zimaaaa?" Haha, tak vidis :P

lost

dobra vila,
nepijem :)
no mal som na sebe ruksak, cize ladviny by mali byt ok :)
aj z toho mozu byt problemy?
som myslel ze k tomu treba mat tie "krize" vonku, ale tricko/kosela siaha teda prekryva aj kusok z jeansov, cize, aj to je zle ? (od coho to zavisi ? teploty? co ked ju necitim? :D )

no ale ako vazne, 15C a mne naozaj staci 1 tricko (tielka nemam velmi rad).. ale len pokial nefuka, .. 10C je uz naozaj hranicne (ale pokial som ze dom > von . vlak > von > dom, tj vonku len menej ako 30 minut, tak nesithnem tak "vychladnut", ktovie aky pocit by to bolo po hodine-dvoch)

ale o ladviny by som teda nechcel prist :)

stacilo by ak by som s idal nejake tielko pod koselu napr? alebo nejaku vrstvu tricka (len take som zatial nenasiel) ?

dobra vila

Lost, to myslis vazne? Ty si predtym snad nejaku slivovicku hrknes, priznaj sa :D. Ja by som aj cez den v kratkom rukave zamrzla... nebojis sa, ze ti nachladnu ladviny a ine organy? Opatrne :-/.
Ale aj moj priatel je taky "otuzilec". Ale to bolo fakt prijemne teplo pred 2 dnami, on v kratkych rukavoch a ja v tielku, pulovriku a takej tej nafucanej veste bez rukavov :D. Ked mi bolo teplo, max som ju rozopla...v tieni mi zas uz zuby buchotali o seba :D