Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bru noc (:
och, hej, hej, hej, pomalšie, brzdi :D ja nechcem ešte skúškové (((((-: i ked viem, že nás to neminie, ešte bude kopu šarapát s diplomovkou i skuškami,.... tak, tak veru ani ja sa nejak neučim, ked sme spolu, treba si to dobehnuť,... d-:
srdenka moje, neozvala sa vám niekomu lleilla, že či je jej lepšie a je v poriadku? (-:O
Ojka, veru, tak nebanuj :). Ja sa vobec neviem ucit, ked som s priatelom, rozptyluje ma :D. Takze nakoniec vyhoda, ze dva dni v strede tyzdna nemam vyucbu (presne ked on ma), vtedy porobim ulohy a vikend mam "volny" (zatial)...v decembri to bude isto hustejsie, aj v januari :-/. A to je vlastne hned za rohom...vianoce...ako rychlo to zas ubieha... :)
no dnes poobede som vlastne došla (; hej, hej, priateľ býva na opačnom konci sveta kraja republiky, tak byvame spolu, ked som v BA (: ale tak aspon sa prinutim pozrieť zasa do učebníc, ulohy popísať, prezentacie prichystať a tak.... (:
Takze sa vracias na vikend domov? Tvoj priatel je odinokadial? Tak mozno nabuduce teda :).
jaké, že nič moc, to je dosť :D to isté čaka pravdepodobne aj mna.... teda až na tie prechadzočky a víkend s priateľom, to bude hádam inokedy (: ale možno sa doma najdu nejaké dokončovacie jesenné práce na vonku, tak budem na čerstvom vzduchu, dúúfam, že bude krásne, nech to stojí za to (:
Ojka, plany...no...ulohy a upratovanie :D, nic moc, co? Mozno nejake tie prechadzky, tie ma stale potesia :). A co by som nedala za pohodovu sobotu s priatelom a vinkom...treba uskutocnit :D.A ty?
dobrá víla, on je ešte lepší, jak to no. 1. Je skvelý (:
aké máme plány na víkend? och, hm, prečo majú toľko kostičiek? nenormálne veľa :D
Bry vecer...ako sa mame?
Ojka, Bocelli je no1 :)
www.youtube.com
www.youtube.com
Andrea Bocelli - neskutočne krásny hlas, och.. ((-:O