Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, nuž čo dodať, ja sa akosi neviem zmôcť na viac slov :D
oddych (:
www.webnoviny.sk
McDonald´s plánuje McSvadby
toto je už choré a divné (-:O či?
lost, ja som pondelky tiež moc v oblube nemala.... a utorky byvali väčšinou také natrepané, teda na strednej.... teraz to je na VŠ v pohode, každý semester je to iný deň ((((-:
ale piatky byvaju veru väčšinou v pohode, aj s tými štvrtkami...
hmmm, sobota doma väčšinou frmol, ale aspon sa človek nenudí a má dobrý pocit z toho, že čosi porobil, postíhal...
nedela, to je taký všeliako-lážo-plážo-povinnostý deň (-:O človek si aj oddychne, treba aj nejaké veci do školy zasa riešiť a samozrejme sa aj baliť na intrák, čo sa mi nie vždy chce :D najradšej by som bola už vždy pobalená... (-:O
pche, že aupark, čo tam tí ľudia vedia toľko porabať :D lost, pozeráš či nakupuješ? :D " u nás" tiež otvorili minulý týždeň aupark, ale už viem, že im tam nejak chodiť nebudem.... pre mna je totiž na auparku asi tie potraviny = Jednona(terno) , LENŽE oni tam nasačkovali Bilu a tým nie som zasa až tak nadšená :D uvidíme...
Pondelok.. som nikdy nemal rad ked som este chodil do skoly..
Utorok, bol taky neutralny, cerstvy ale zaroven uz sa zahrieval tyzden..
Streda, tu som nemal rad, lebo sme vacsinou mali vela hodin,
Stvrtok, bol narocny, lebo bol daleko od soboty.
Piatok, ten bol fajn, blizi sa koniec, ale silami na konci..
sobota, uzastna.. teda upratoacia..
nedela, psychicky velmi naorcny den, hlavne od 17:00 a vyssie, pretoze som vzdy musel odist od kamosov a cestou domov som s ihovoril "nee, zase tyzden" a potom anpr odchadzali o takom case aj stari rodicia, a to bolo velmi "smutne".. tak som znenavidel nedelu vecer..
Ale teraz mi to je jedno :D
ani neviem co je za den.. sem tam raz za cas vykuknem z domu a idem napr do banky, ale zistim ze ups, je sobota.. ale tak, aupark to vzdy isti :D
dobrá víla, no moje pondelky ja končím dvoma cvikami až do osmej večera v škole, takže krása (((((-: inak, ty ti moje kalendáriky aj čítaš? ((((((-:
noooo ospravedlňujem sa za meškanie, ... takže čo máme dnes za deň?
28. 10. 1918 Deň vzniku samostatného Česko-slovenského štátu ako jedného z nástupníckych štátov po rozpade Rakúsko uhorskej monarchie.
Pred 65. rokmi bol Edvard Beneš potvrdený vo funkcii prezidenta Česko-Slovenska. 195. narodky dnes slávi Ľudko Štúr,a ešte starší Tobiáš Masník, Adam a Janko Chalupka. Narodeninové darčeky dostanú dnes i herec Marián Labuda, Microsofťák Bill Gates, Julia Roberts, skvelý Eros Ramazzoti,... dnešný dátum veru hviezdam prial (:
a štupli sú dnes posledný krát v škole pred očakávanými jesennými prázdninami (:
:-/ v tom pripade mam takychto "najradsej" (uvodzovky tu hraju vyznamnu, hlavnu rolu :D ) ... :-/
Veru, ono je to normalne ze netypicke, mat v piatok skolu, ked si vysokoskolak...a este k tomu, ked uz mas bakalara za sebou... :P. Moj najhorsi den ZABIJAK je pondelok...vdakabohu, ze je vtedy sviatok... tie pondelky nenavidim :(.
Ojka, za polhodku mozes pisnúť coho mame den :PP
nie, nebral ich vobec do uvahy :D to je charakter,...
mne je zasa ten piatok fuk, lebo vtedy nemam vyučovanie (-:O
Fajny chlapik to musi byt...a co vam za tie prace dal? A-cka? Takych mam najradsej :DDD.
Ano, v piatok mam rektorske volno... a myslim, ze v utorok je dekanske volno (ale to mi je jedno, lebo v utorok nemam skolu tak ci tak)...
ts, ts, ts, tak to aká parádička..... ja si pamatam tiež minuelé roky nám davali všeliake ulohy, o ktorých som nemala ani šajnu, čo sa tam malo písať, a na konci semestra nam vyučujuci povedal, že žiadnu prácu čo sme mu dali nečítal, ale že je rád, že sme sa tomu venovali, no uznaj :D
No doobeda mám dve cviká, na jednom z nich ma čaká prezentacia danej problematiky, poobede jedna prednáška, večer si zabehnem ešte zacvičiť a v piatok ráno cestujem domov, už mám aj miestenočky kúpené, tak sa teším.... (: a vy máte dokedy voľno? teda máte nejaké okrem toho pondelku?