Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
úžasná skladba :-)
a už konečne doma (:
ahojte nespáči, tak čo, tešíme sa na slnečný víkend?
denniska, no schválne, o kolkej si teda po tom kafíčku zaspala? (:
lost, jaaaaaj, tak banky, no hej,... to je už čosi inô, ja že sa chodíš rad vyžívať po obchodíkoch.... d-: a čo sa ti nepáči na tom kine? (-: v tom žilinskom ani to nie je... ale ako hovorím, môj aupart spočíva v TERNE, to je jediné, čo chválim (((-:
datelinka, no vitaj (: ano, ano, správne si postrehla, dnes, čiže 29.10 je Svetový deň psoriazy, pred 99 rokmi zomrel maďar.-americ. novinár Joseph Pulitzer, podľa ktorého sa dodnes udeľujú Pulitzerove ceny (: pred 110 rokmi sa narodil Andrej Bagar (ak vám to meno nič nehovorí, tak po ňom je pomenované divadlo v Nitre (: skvelý slovenský herec), e ešte z tých narodeninových noviniek, tak dnes by Štefan Moyzes (prvý predseda Matice slovenskej) slávil 213 rokov.
Ak vás napadajú ešte nejaké zaujímavosti, tak sem s nimi...nooo a ozaj, dnes sa začali pre zainteresovaných jesenné prázdniny :D
ojka, dnes je vraj deň psoriázy, teraz som kdesi zazrela na nete. čo si dnes ešte pripomíname? sem s informáciami :-)
ojka, tym auparkom som myslel ze ak je nedela, alebo sviatok, alebo vianoce, v auparku su banky otvorene :D
teda tie vianoce neviem, ale 15.09 boli otvorene.. to mi prislo paradne vhod :)
su tam proste sialeny ludia, respektive obchodnici, ked maju otvorene kazdy den. nieco som pocul zevraj v rakusku maju zakazane nakupovat v nedelu :D
no mozno by to bolo zaujimave..
lebo bezna rodina so povie: "joj ideme na vylet, hura sa do auparku, polusu, euroevy" ci kamkolvek...
mne sa aupark absolutne nepaci, teda az na banky, pretoze:
1. nemaju tam kasmir
2. nemaju tam zlato/striebro
3. maju tam predrazene ako keby boli postaveny zo zlata a diamantov namiesto kovu a skla..
4. nechut a neochota a niekedy az arogantnost predavacov je hrozna
5. ziadne na urovni restauracie..
6. a klasika, obchody s utam tak strategicky roztrusene, ze ak chcem nieco vybavit, tak musim prejst cely aupark pozdlz 3x, pretoze "podvedome" mi zatial pchaju milion veci (reklam), teda myslim: obchody su tak rozmiestnene, aby som tam zostal co najviac, a kupil co najviac
7. predavaju tam smejd cokolady (a hraju sa ze su "kvalitne" az "luxusne")
8. extremne nekvalitne kino (doma mam lepsi zazitok z filmmu a kvalitnejsiu techniku)
9. architekta by som rovno popravil, za ten ulet vdaka ktoremu musim kracat 300 metrov cez parkovisko aby som sa do auparku dostal zo stareho mesta.
10. cely aupark smrdi...
Veru tak, nebol to príliš rozumný nápad. Ale začína sa mi zívať, tak možno predsa len niečo z toho spánku bude:)
Aj ja teda prajem všetkým krásny predĺžený a ničím nerušený víkend. :)
no dobre, na dnes to tu výnimočne skôr balím, ráno si musím privstať kapánek a pobaliť sa, lebo dnes sa mi už akosi nechce po celom dni (; a zajtra hurá domov .... (: dúfam, že sa tu čoskoro stretneme (napr. aj zajtra :D)
krásne sny všetkým (:
joj, kafíčko na večer, neviem, či to bol najlepší nápad,... i ked moja byvala spolužiačka, ked si večer urobila kavu, tak do pol hodniny vždy zaspala (:
Tiež som rada, že som tu, lebo som vás zanedbávala:) Ale som po silnejšej kávičke takže čakám, kedy vyprchá jej účinok a pôjdem nabrať síl na posledný deň práce tohto týždňa:)
jeej, ahoj denniska, som rada, že ťa tu po dlhšej dobe vidím (: a čože ešte buntošíš?
Pekný dobrý večer:)