Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
No mohlo to dopadnut aj horsie :D
Uz som sa dlho nepozeral.. asi roky, ktovie, len cnetimeter dlhe to je :D ale je to zaujimave... tak krehka koza :D a nemohol som dokoncit co som zacal, no toto :D davnejsie by sm bol stsatny ze sa mi nieco stalo, ale teraz uz ani nie :D (nemam sa kde uliat, ako skola atd) :D
och, ty trdelko, pozor si väčší dávaj (; heeeeeeej, baby idú na jazvy? a platí to aj opačne, ja mám tiež kapanek viac jaziev ako by sa patrilo :D
trošku prehľadu (:
Dnešný kalendárik nám prezradil, že 27. 10. je dňom černovskej tragédie, takisto bolo dnes roku ´62 založené americké mesto Philadelphia, pred 61 rokmi začala svoju činnosť Slovenská filharmónia (: A žeeee dnes bude sfukovať sviečky na torte "husľová diva" Vanessa Mae a ďalšie narodeniny by slávili i husľový virtuóz Niccolò Paganini a pán Theodore Roosevelt (ex-prezident USA a nositeľ Nobelovej ceny za mier).
zdravíčko prajem (:
brý večer i tebe, víla naša (: ideš dnes buntošiť (;
lost a prečo sa nezerom režeš? :D dúfam, že nie moc (;
smutna Girl, no už ako chceš, vážne, ako sa budeš cítiť lepšie,..... ak chceš, tak mu povedz, že ako sa veci maju, a že im to praješ, alebo si to nechaj pre seba, ... (; je to len na tebe....
Bry vecer :D
Vcera mi napisal,ze s tou babou chodi.Zajtra sa mame stretnut.Mam byt k nemu uprimna?Alebo ho nechat nech je stastny a nepovedat mu,ze som sa do neho zalubila a chyba mi?
26. 10. Deň osvetových pracovníkov
Dnes má narodky Hillary Clintonová i Stano Dančiak (:
Jozef Tiso bol zvolený za prezidenta prvej Slovenskej republiky (1939)
brý večer vám (:
tak jak sme začali nový týždeň? Ja som si myslela, že zázraky sa už nedejú, ale ked som sa dnes dopočula, ale voľno v škole nám "hrozí", tak som začala mať hned krajší deň. Tomu sa hovoria "jesenné prázdniny" (: