Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

lost, ja to mám odpozorované tak, že "do poriadku" sa dávajú len tie historické centrá a iné miesta, ktoré sú na očiach turistom.... ostatné miesta, katastrofa.... ale tak ako bolo spomínané, robia si to sami ľudia, čo je pre mna fakt nepochopiteľné, asi ich to natoľko "netankuje" ako mňa.... /-:

ojka

www.youtube.com
((-: "silvestrovské číslo", píše sa rok 1977, spieva baletka Ája Frkačová, a "křoví" (čo je pekne v príspevku vysvetlené :D) jej robia mládenci jak lusk: Jiří Korn, Karel Gott, Václav Neckář a Waldemar Matuška,...
veľmi sa mi páčia takéto staršie "príspevky"... (:

lost

no to kino... tiez sa radsej nebudem vyjadrovat :D

ono v mojich viacaj stare mesto je tiez spinave a petrzalka :D uz ani radsej nehovorim :D

Najkrajsie su tie mesta, kde je tak cisto, ze ani s lupou sa nenajde spina :)
(zuvacky,listky,blociky, sacky, cigaretove ohorky, cigaretove kartony, oblecenie a iny bilogicky odpad...) :D

ojka

hej, hej, to mám aj ja rada na týchto obchodoch, čo maju vlastnú pekáreň, a vždy to viem tak vychytať, že majú akurat čerstvučké, ešte teplé pečivo,.... kaiserky (či jak sa to píše) by som vedela jesť od rana do večera :D alebo tie tekvicové bochníčky,.... mňam (: hm, o 10 % drahšia? lost, to musí byť vždy náhoda, ty takéto veci vieš vždy vymáknuť (((((-:

ojka

lost, ja všeobecne nerada chodím do týchto "palace kín", kvoli tomu zvuku.... zdá sa mi to moc nahlas alebo čo, neviem, ale je mi to kapanek nepríjemné (-:O no a ten bordel to ani nehovorím, ja lutujem tých ludí, čo idu sem tam so mnou do kina :D lebo musia počuvať moju "prednášku" o tom, že čo sú to za ludia, ked robia takýto bordel, všade po zemi pukanec, chrumka, chips, či jak sa to volá.... budiš, niekedy sa "podarí" niečo nie naschvál vysypať, ale aby tam ostavali po zemi, a sedačkách kelímky, mištičky, poháre... tak to sa mi zda moc,.... úroveň slušnosti človeka, čo to tam necha a urobí, je zrejme dosť malá.... ehm, och, zasa som sa nejak rozohnila, mala by som sa vedieť v tomto smere ovladať, alebo aj ked idem napr. cez Petržalku, tak si musím kusnúť do jazyka aby som sa zasa celu cestu nahlas nerozčulovala :D (-:O

lost

A to TERNO je tiez haluz.

Minule som si kupil taku cokoladovu tycinku v tom delikateso ci kde, tak kamos chcel ist kopit kolu do terna, tak sme isli. tu tycinku som mal stale v ruke a len tak z haluze som ju prilozil k ten citacke a zobrazovacke cien, a v Terne ju mali o 10% drahsiu :D

A nikto si nic nevsimol ze ju nedavam na pas v pokladni :D

A to ked v terne je nieco drahsie ako v takom specializovanom obchode, tak to je sranda, no mozno to bola len brutalna zhoda okolnosti :)

Ale inac to terno ujde :) tusim som tam minule niekedy o siedmej vecer kupoval peciva, a ani neboli tvrde :)

lost

ojka

kino - obraz otrasny, niekedy az seka, zvuk ..

No tam podla mna nemaju repraky ale brigacnici - umyvaci riadu, alebo ako by som to nazval chytili hrnce, ktore trieskaju o zem a poto mvznikne akoze zvuk k filmu :)

otrasny bordel (no ano, za to mozu ludia a nie palace cinema)

nic moc pohodlne stolicky..

ale hlavne ten mizerny obraz a zvuk :) katastrofa na plnej ciare.. "D

ojka

pekný deň všetkým, máme tu menšie kalendárium zas:
30. 1O. z roku 1918 - Výročie Deklarácie slovenského národa a dnes nám končí Týždeň za odzbrojenie .
Meniny dnes má Šimon a Simona.
50-tku na krku má dnes slávny argentínsky "futbalový kúzelník" Diego Maradona, 54 má slovenský politik Milan Ftáčnik.
A pred 100 rokmi umrel spoluzakladateľ medzinárodne známeho ČERVENÉHO KRÍŽA, Jean Henri Dunant.