Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Ahoj ojka,
ja som si tiez dorobila teraz jednu ulohu...vlastne iba do polovice...v druhej by som mala napisat nejaky nazor ku grafickej uprave tej danej webovej stranke... :-O (do takychto veci sa TRT rozumiem), takze to asi napisem ako laik, ktory sa do tematiky nerozumie a podla toho sa bude aj vyjadrovat, fajnnn, som nadsena :D
Ja zajtra nemam skolu :D. Kona sa v tej budove (kde sme mali mat vyucbu) nejaka konferencia, takze nam odpadavaju hodiny... tebe nech rychlo ubehne skola, ojka, aby si si potom tiez mohla trocha vydychnut :)

ojka

ahoj víla, ahoj lost (:
ide sa dnes ponocovať? uff, už len zajtra do školy, nejaká prezentácia a bude na nejaký ten deň pokoj (: relatívny .... a čo vy?

lost

netusim co to je za pesnicku :D
musim na to dat nejaku sutaz v zisteni alebo co :D
ale je to mozno "tiesto" alebo tak nejak, alebo jemu podobny "techno skladatel" tusim, ktovie..

ojka

(: príjemný večer vám....
lost, no nejak sa mi to nedá ani stiahnuť, ani otvoriť.... škoda.... či už si prišiel na to, že čo to je zač? (:

ojka

lost! už sa nerež, lebo si ťa nájdem a dostaneš po ušoch (((-; a akú pesničku hľadáš? z nejakého filmu, či?
lleilla, no ahoj, srdenko naše(: Veľmi som sa o teba bála. Som si na teba neraz spomenula. Ťa tam teda riadne domordovali, ale je ti už aspoň lepšie, nie?Dúfam. A čo si s ním teda vlastne mala, keď sa tá príčina nezistila? Nooo, takže odo mňa máš tiež príkaz šetriť sa (; treba na to všetko pozvoľna nabehnúť. Vy teraz nemáte cez "sviatky" voľno? musíš hneď v pondelok do tej školy?

lleilla

Ahojte,takze som sa konecne na chvilku dostala k netu,takze sa ospravedlnujem,ze info az teraz:no operovali ma hned na v den,ked som pricestovala domov,potom o 12 dni na to znova,ano ojka, s tym krkom,bolo to uz akutne,takze som mala naozaj stastie,ze to dopadlo,ako dopadlo-10 dni v nemocnici a este stale som doma a beham po kontrolach...Co ma mrzi,tak pricina sa nezistila,takze len dufat,ze sa to nebude opakovat,lebo ani primarka sa s niecím takym nestretla.Tak uvidime.Od pondelka zacinam konecne chodit do skoly,mam co dohanat :O),takze ponocovanie asi bude,aj ked mam prikaz sa setrit :D.Drzte sa,papa

lost

Uz asi 3 hodiny hladam jednu pesnicku a nie a nie ju najst :D
teda tu uz hladam mesiace...

ale uz to asi musim vzdat, ak chcem zajtra vstat..

tak bru noc prajem :) byebye