Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ahoj ojka,
ja som si tiez dorobila teraz jednu ulohu...vlastne iba do polovice...v druhej by som mala napisat nejaky nazor ku grafickej uprave tej danej webovej stranke... :-O (do takychto veci sa TRT rozumiem), takze to asi napisem ako laik, ktory sa do tematiky nerozumie a podla toho sa bude aj vyjadrovat, fajnnn, som nadsena :D
Ja zajtra nemam skolu :D. Kona sa v tej budove (kde sme mali mat vyucbu) nejaka konferencia, takze nam odpadavaju hodiny... tebe nech rychlo ubehne skola, ojka, aby si si potom tiez mohla trocha vydychnut :)
ahoj víla, ahoj lost (:
ide sa dnes ponocovať? uff, už len zajtra do školy, nejaká prezentácia a bude na nejaký ten deň pokoj (: relatívny .... a čo vy?
Lost, mna to hodi na hlavnu stranku rapidshare, tiez tam nevidim ziadnu ukazku a nic mi tam ani nehra :-/
Zdravim, zdravim kazdeho ponocovatela :)
(: príjemný večer vám....
lost, no nejak sa mi to nedá ani stiahnuť, ani otvoriť.... škoda.... či už si prišiel na to, že čo to je zač? (:
Tato ale len desat sekundova ukazka .. :)
lost! už sa nerež, lebo si ťa nájdem a dostaneš po ušoch (((-; a akú pesničku hľadáš? z nejakého filmu, či?
lleilla, no ahoj, srdenko naše(: Veľmi som sa o teba bála. Som si na teba neraz spomenula. Ťa tam teda riadne domordovali, ale je ti už aspoň lepšie, nie?Dúfam. A čo si s ním teda vlastne mala, keď sa tá príčina nezistila? Nooo, takže odo mňa máš tiež príkaz šetriť sa (; treba na to všetko pozvoľna nabehnúť. Vy teraz nemáte cez "sviatky" voľno? musíš hneď v pondelok do tej školy?
Ahojte,takze som sa konecne na chvilku dostala k netu,takze sa ospravedlnujem,ze info az teraz:no operovali ma hned na v den,ked som pricestovala domov,potom o 12 dni na to znova,ano ojka, s tym krkom,bolo to uz akutne,takze som mala naozaj stastie,ze to dopadlo,ako dopadlo-10 dni v nemocnici a este stale som doma a beham po kontrolach...Co ma mrzi,tak pricina sa nezistila,takze len dufat,ze sa to nebude opakovat,lebo ani primarka sa s niecím takym nestretla.Tak uvidime.Od pondelka zacinam konecne chodit do skoly,mam co dohanat :O),takze ponocovanie asi bude,aj ked mam prikaz sa setrit :D.Drzte sa,papa