Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

Fuuha, niekto nam tu poriadne zaspamoval hlavne forum (Vsetky kategorie/muzske ochorenia)... niekto sa poriadne musel nudit :D

ojka

máš to ty teda ale huncútsky vymyslené :D ale vážne, nepoznám nikoho na koho by to negatívny vplyv, to posúvanie vzad...... skoršie vstavanie, to je už iné... ale aj tak....

ojka

no jo, teraz je väčšina z nás spokojných, ale už vidím, ked sa o 7 mesiacov bude posuvať čas nazad, tak to asi vela ludí nepoteší, že do práce a školy a von z teplej vyhriatej postielky bude vstavať o hodinu zasa skôr ....

lost

mna s tym prekvapil jeden bulvar, ktory by sa potom taktiez mal posunut, kedze ma take spedificke meno :D

ale aspon ma to potesilo, ze +1 hodina a nie -1 :D dnes som uz stratil dost, nechcem stratit aj hodinu casu :D

ojka

lost ,ty si teda prípad :D ale čo už s tebou, ešteže na PC sa ti to samo prestaví :D teda malo by.....
ja som dnes týmto, že sa posúva čas, už dnes pár ludí prekvapila, vobec o tom nevedeli.... och (-:O

lost

Ak by neexistovalo prestavovanie casu, ludia by neminali zdroje (miesto na serveri, svoj drahocenny cas a energiu) na diskusie a clankovanie o tomto fenomene.. :D

(nie ze by sa mi tato diskusia nepacila, len tak ma to napadlo :) )

alebo to snad prestavuju cas uplne vsade na planete ? alebo len strednej europe?

je to extrene otravne vysvetloval ludom z azie o posune casu.. dnes sa ma opytal kamos kolko mam hodin, on si to v hlave zafizuje ze o 5 hodin menej, a zajtra to bude 6.. ved si pomysli ze som z spadol Mesiaca, alebo co..

ale ano, zasahuje to do mojich prav, kto sa citi tak Bozsky, ze si dovoli prestavit nieco tak dolezite ako je CAS? :D
KDE sa mozem stazovat? :D

lost

inac na mna to neposobi, aspon som si nevsimol :D

ja cas nevnimam, a to ze setrenie energiu, ten co to vymyslel musel prepadat z matematiky, lebo den bude mat VZDY 24 hodin.. haha :D

to je uplne fuk, ci zapnem svetla v izbe rano alebo vecer, den a noc sa neskrati, nepredlzi...

len musim prestavovat mobil, to je extra mninanie energie... grr! burani..

lost

Tak TERAZ sa mi toto NAOZAJ hodi :)

uz zopar dni mam dost nedostatocny spanok :D

potom sa prebudzam 3 hodiny a potom som zas do 3 rana hore ako na praskoch :D

ale tak mohli by to zastavit, ved je to naozaj bullshit, koho chcu "oklamat" posuvanim casu .. lolkovia..