Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
máš to ty teda ale huncútsky vymyslené :D ale vážne, nepoznám nikoho na koho by to negatívny vplyv, to posúvanie vzad...... skoršie vstavanie, to je už iné... ale aj tak....
no jo, teraz je väčšina z nás spokojných, ale už vidím, ked sa o 7 mesiacov bude posuvať čas nazad, tak to asi vela ludí nepoteší, že do práce a školy a von z teplej vyhriatej postielky bude vstavať o hodinu zasa skôr ....
lost ,ty si teda prípad :D ale čo už s tebou, ešteže na PC sa ti to samo prestaví :D teda malo by.....
ja som dnes týmto, že sa posúva čas, už dnes pár ludí prekvapila, vobec o tom nevedeli.... och (-:O
Ak by neexistovalo prestavovanie casu, ludia by neminali zdroje (miesto na serveri, svoj drahocenny cas a energiu) na diskusie a clankovanie o tomto fenomene.. :D
(nie ze by sa mi tato diskusia nepacila, len tak ma to napadlo :) )
alebo to snad prestavuju cas uplne vsade na planete ? alebo len strednej europe?
je to extrene otravne vysvetloval ludom z azie o posune casu.. dnes sa ma opytal kamos kolko mam hodin, on si to v hlave zafizuje ze o 5 hodin menej, a zajtra to bude 6.. ved si pomysli ze som z spadol Mesiaca, alebo co..
ale ano, zasahuje to do mojich prav, kto sa citi tak Bozsky, ze si dovoli prestavit nieco tak dolezite ako je CAS? :D
KDE sa mozem stazovat? :D
inac na mna to neposobi, aspon som si nevsimol :D
ja cas nevnimam, a to ze setrenie energiu, ten co to vymyslel musel prepadat z matematiky, lebo den bude mat VZDY 24 hodin.. haha :D
to je uplne fuk, ci zapnem svetla v izbe rano alebo vecer, den a noc sa neskrati, nepredlzi...
len musim prestavovat mobil, to je extra mninanie energie... grr! burani..
ozaj, na vás to nejak špeci pôsobí ten posun času? či?
(: