Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ale všetko sú to len tvoje dohady,.... nenič sa takýmto štýlom predsa,...
Ja mu nechcem pokazit stastie :-( aj ked mi to vsetko velmi chyba :-( no nemozem mu klamat,ze tuzim po vaznom vztahu aj ked sa mi paci,nie som na to pripravena a potrebujem cas.No asi malo muzov je ochotnych cakat,bud nieco maju alebo na to cakat nebudu.....
tak mu to povedz, podobne jak si to tu napísala (: ty sa prestaneš trápiť dohadmi a on bude vedieť, čo sa deje,(takto je totižto dosť nezainteresovaný)... a uvidíš, či vám dá šancu, trpezlivosť, čas,...
No ja mu v tejto chvili nemozem dat to co ona,trvaly a pevny vztah,ja mu mzem dat len kamaratsku lasku,objatia,mozno bozky ale nie vztah :-( a to je to co ma trapi,bojim sa ist do vztahu aj ked ho mam velmi rada,no necitim sa na to pripravena,no zaroven ho nechcem stratit.
ak je do nej naozaj zalubeny, tak nič nepokazíš,.... ak ju má len rad, spoznávajú sa a ty mu o svojich citoch povieš, tak je len na ňom, ako si on vysvetlí tie svoje, či už k tebe alebo k nej,.... takto to je len hádanie, že čo sa stane AK,... nechaj ho, nech sa rozhodne, kam to bude napredovať, nevzdavaj sa predsa "bez boja", ked šanca existuje,... (;
Viem,ze ja sa mu pacim a ak by som mu to predtym naznacila bol by so mnou,ale teraz pridem o vsetky pekne chvilky s nim.Minuly aj tento vikend sme spolu vobec neboli a ja som si uvedomila,ze bez neho mi je smutno a chyba mi.No bojim sa mu to povedat teraz,pretoze ak je zalubeny do tej baby,tak mu to nechcem pokazit.
ahoj smutná (: hlavu hore....chceš byť s ním, ale on sa spoznáva s niekým iným.... čo tak mu povedať ako sa veci majú z tvojej strany? že ho máš rada,ale zatial sa nechceš do ničoho hrnúť? uvidíš ako sa rozhodne (; len nečakaj v pasivite, že čo sa stane, keď on vlastne o ničom nevie...
Ahojte,potrebujem poradit co robit.Mam super kamarata,je mi s nim uzasne a je mi velmi velmi sympaticky.Ukoncila som vztah a s nim mi je super,no nechcela som ist zo vztahu do vztahu,tak sme proste len tak chodili vonku,bez bozkov alebo niecoho ineho.Boli sme spolu kazdy vikend az do minuleho vikendu,ked mi napisal,ze sa stretava s nejakou babou a spoznavaju sa.Vedela som,ze sa mu pacim a chce so mnu byt,no nechcela som nic zacinat,lebo potrebujem mat chvilku pokoj od citov.Trapi ma to a chyba mi,myslim na to,co spolu robia,ze je s nou atd.pritom by som ho rada objala a povedala mu,ze ho mam velmi rada.No nechcem mu nic pokazit ak sa mu nieco s tou babou crta ani za cenu toho,ze sa mi paci a bez neho mi je smutno.
Co mam robit?Mam ho nechat v tom,ze chcem aby bol stastny alebo mu mam povedat,ze mi chyba a je mi s nim krasne?
25. 10. - dnes ma narodky španielsky Piccasso, "kráľ valčíkov" Johann Strauss ml., ale i taký Miro Noga či Janko Matuška (:
25. 10. - SVETOVÝ DEŇ CESTOVÍN,... mňam, čo bude dnes na obed? (-:O holdujete tomuto "jedivu"?
25. 10. - Európsky deň občianskeho práva a dnešným dňom takisto začína Európsky týždeň bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci... takže všetkým pozor, pozor....
a pekný večer želám (:
dobrá víla (: ale tak schvalujem to (: stále to je lepšie ako kupovať a stresovať s darčekmi na poslednú chvíľu,... nemám rada taký zhon (-:O