Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, nestraš, aký koniec víkendu!!! ešte 24 hodín pred nami :-)
no mam tu na stole nejaky budik, ktory som si kupil z ebay, ale nikdy nepouzil na budenie :D
potom nejake naramkove hodinky ktore ani nenosim
potom tri krat mobil.
a to je snad aj vsetko :D
a este fotak, ale tam som nenastavoval zmenu casu spred piatich mesiacov ;)
takze tam pohoda :D
jaj, konecne koniec vikendu, uz ho mam dost... :) coskoro spaaanok :D (zasluzeny :D )
www.youtube.com
Jesenná láska - Báseň napísal Miroslav Válek, naspieval Miroslav Žbirka (:
Tak každoročne v jeseni svetlá sa stratia z duše
a človek, koník túlavý, od srdca k srdcu kluše
a pre každé chce zomierať,
žiť nechce pre nijaké,
chcel by mať jedno pre seba,
je mu to jedno, aké.
Nicolas Cage, Meg Ryan (: Mesto anjelov,...
božský film, herci, tématika.... tento film je moja slabosť (-:O
lost, to pôjde nazad až o 7 mesiacov, tak neviem, neviem :D fuha, a to máš až toľko hodiniek? :D ja som si prestavila naramkové hodinky, mobil a prestavili sa i dvoje hodiny v dome a to z mojej strany všetko, kedže noteboook je natolko inteligentný, aby to spravil sám ((((-: ja som sa tešila, že si riadne o hodinu dlhšie pospím, ale túto noc to kapánek nešlo.... /-:
ahoj datelinka (: to vieš, ja som zvedavý človek s veľa otázkami (-.O jeeeej, šarkanenie... toho roku som ešte nikoho nevidela púšťať šarkany (: tak počasie hádam vyjde.... ty potvorka, zasa tak dlho ponocuješ (: už si jak ja.... tak šup pod perinu, krásne sny ti prajem (:
ojka, toľko otázok na takúto nočnú hodinu??
tak aspoň stručne:
spať dlhšie (ako zvyčajne nebudeme) riadime sa podľa biorytmov (najmä detských) a tie budú istý čas trochu narušené :-(
šetríme čo sa dá, od peňazí po životné prostredie.
halloween len do tej miery, čo nám natíska predškolské zariadenie. ale mimochodom, pekný google dizajn je dnes - SD.
Wericha ja rada mám, jeho humor a jeho pohľad na svet a život. jeho výroky sú nadčasové a stále aktuálne.
čím je výnimočný tento deň? budeme spolu, budeme oddychovať a keďže fúka, bude šarkanenie :-))
dobrú noc všetkým.
lost, buď sa niekto riadne nudil alebo má riadne problémy (-:O no tak teda utekaj do postele a čačano sa vyspi (; bru noc ti prajem ...
nooo a čo nám prezradil dnešný kalendárik?
Meniny má Aurélia. Nezabudnúť o 03:00 si posunúť ručičku na hodinkách na 02:00 a spite o kapánek dlhšie (:
31. 10 - Deň reformácie. Martin Luther uverejnil 95 téz, čím evanjelická cirkev v tento deň oslavuje deň reformácie. 31. 10 - Svetový deň sporenia (šetríte si na niečo pekne? (-:O). Keď nešetrite peniažky, tak rada do života: ŠETRITE si aspoň ZDRAVIE a NERVIČKY.
Dnes je takisto Halloween (frčíte nejakým spôsobom na tomto pôvodne írskom sviatku?).
Pred 88 rokmi sa stal predsedom vlády Benito Mussolini. Takisto v tento deň oslavuje narodky herec "Bud Spencer", Peter Jackson - režisér Pána prsteňov, 36 rokov oslavuje slovenský herec Marián Miezga (: A pred 3O rokmi umrel český spisovateľ a herec Jan Werich.
čím je pre vás výnimočný dnešný deň? (: