Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jej ojka dakujem;)
aj ostatni "nasi" keby im moznosti dovolili by boli urcite radi...
ja vas pozorujem pravidelne skoro kazdy den ked mozem...a tak prajem tejto teme tiez vsetko naj, nech sa jej este dlho dari aj jej prispievatelom pravdaze a hlavne jej zlatej zakladatelke;)
no ja letím pod perinu (: skoro ráno ma čakajú povinnosti, pekné sny všetkým,... (:
čin, čin,.... na zdravie i tebe, lleilla (: a čože ponocuješ? školské podcieliky? (;
a menší kalendárik:
Dnes máme 10. 11. a je Svetový deň vedy pre mier a rozvoj a pokračuje Európsky týždeň kvality (:
Pred 527 rokmi sa narodil nemecký reformátor Martin Luther, pred 251 nemecký básnik Friedrich Schiller (vďaka nemu uzreli svetlo sveta také skvosty ako William Tell, Úklady a láska, Panna Orleánska, Mária Stuartová), a pred rovnými 2OO rokmi český básnik Karel Hynek Mácha (Máj). A 28 rokov dozadu zomrel komunistický ujo Leonid Iľjič Brežnev.
A dúfam, že dnes bude fajn deň. (:
jajka, oslavuj s nami (: nalejem ti niečo dobrého? (:
jeeej máte výročie? tak gratulujem :)) 10, 9, 8, 7.....:)
lost, aj reality show :D tu sa píše/písalo už toľko životných príbehov....(;
ďatelinka, už ti podávam pohárik, pekné chladené nalievam.... (: môžeš si vybrať, chceš detské alebo normálne šampanské? ((((-: môžeš si aj príchuť vybrať, keďže sa pripíja i na teba (: už to tu ten rok veru ťaháme (:
a kdeže su aj ostatné nespáčske jednotky? aj oni si zaslužia oslavovať (: shaula, lost, zuzic, denz, darika, katalinka, dobra vila, lleilla, bingham, inko i Denniska (jej sme slúbili kedysi nejaku žúrku :D),Tak, nexus, max, sun0808, meggy10, leeerka, sisssa--, jajka, Marylin, strach, girl-duch a ostatné moje srdenká, čo tu niekedy aspon na chvíľku nakukli (:
zapísali sme neskutočných 867 strán so 17323 príspevkami (: to vyzerá na hotový román, bestseller (((((-: