Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ddatelinka

fíha, z diaľky počujem otvárať šampus :-)) tak pripíjam aj ja na ZDRAVIE.sk, na precoestenespite.sk a na vsetkych pritomnych aj nepritomnych :-))

ojka

však ja chápem, ale tak som rada, že sem tam to niekoho teda poteší , resp. skôr zaujme.... ja sa odradiť nedám, pokračujem v tom naďalej ((((-:
ale každý pozorovateľ i nepozorovateľ tu vítaný (:
berušky moje, a čože takto neskoro porabame?

jajaja99

to vies, ked clovek neprispeje, neznamena, ze necita. ja som len taky pozorovatel spoza rohu....pre mna to bolo zaujimave.ale nie som prezident zemegule :)

ojka

(: a ja som si myslela, že tu tým len otravujem a leziem ostatným na nervičky (-:O skoro nik na to nereagovaval :D
a ďakujem (:

jajaja99

dakujem, vsetko dobre aj tebe aj ucastnkom tohto precoestenespite zajazdu :)
inak tie tvoje kalendariky boli celkom fajn...taka ojka-osvetarka :)

ojka

eeeeejha, jajka, všetulinko len to najlepšie, hlavne veľa toho zdravíčka (:
kočky, ja som si ani nevšimla, že dnes je 9. 11. Ja tie dátumy akosi prestávam vnímať ((((-:
tak aj ja teda tejto teme všetko najlepšie prajem, ešte veľa dlhýýýýýých rokov, mesiacov, super prispievajúcich,..... ach, som veľmi rada, že tu ešte doteraz strašievam s vami (((-:O

ojka

drahý a drahá (: zaujímavý pár.... (-:O
dobrá vila, no otázka zodpovedaná, a čože ideš do BA? (: však prinajhoršom sa daju aj nejaké mhd-čky najsť (: čo sa týka starého mesta, tak v rámci neho sa ja zasadne len peši pohybujem, .... a ked idem do tramtarie, nejakej inej mestskej časti BA a je to ďalej, tak beriem bus (:
nooo, a inak krásny večer všetkým (:
dnes plná energie, čo s načatým večerom, tak aby ma zajtra svedomie nehrýzlo? (-:O

dobra vila

datelinka, jej, to iba taky kusok, fajne :D, diky. Ja v Blave zabludim na kazdom rohu, tak som rada, ze je to nedaleko.