Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

nooo, su v petržalke pri inchebe nasačkované (: na celý mesiac.... teda, už tam budú asi len zo 2 týždne, ale ja mám zimomriavky už len ked to vidím, nie to aby som tam ešte liezla na to :D

lost

Ale to som bol len mimo petrzalky a inych pochybnych miest :)

I ked dnes sa da stretnut kohokolvek uplne vsade :D

lost mat rad adrenalin :D

ojka

lost, davaj si pozor, tu po BA sa všeliaké individuá pohybujú (; alebo sa choď vyšantiť na kolotoče, moje spolubývajúce sa práve odtial vratili, vysmiaté sú jak slniečká, adrenalínu majú zasa na nejaku chvíľku dosť (:

lost

LOL... Tam v elektrarnach maju asi disco :DDDD
zabudli vypnut mikrofon alebo co, lebo pri cakani na operatora tam je namiesto znelky hlas troch ludi plus nejaka trance hudba...
ake nie je im rozumiet..
potom nejaku "ked pride laska"...
no mohla by prist v podobe 230V ....

lost

Ale 11 je pekne cislo s tym suhlasim :)

Pred 11 je 10 a za 11 je 12.. Proste taky stred.. Piate najmensie prvocislo. 11 je aj zozadu 11. Apolo 11 pristal na Mesiaci. Slnko ma nejaky cyklus kazdych 11 rokov, 11 znamena vysoka sanca golu vo futbale a coskoro bude 2011

Viac na:
en.wikipedia.org

:)

lost

nj, uz som im volal asi 10x :)
zlata bezplatna linka..

a este stale to nespravili, ale prud uz ide, ale nechcem riskovat ze mi to nieco odpali, to by bolo zle...

lebo sa stale ze

isiel - nesiel - isiel - nesiel - isiel - neiel .. takto 10x zasebou behom 10 skeund!! som sa citil ako na diskoteke na ktorej som nikdy nebol, take nieco mi to robilo s osvetlenim a aj s modemom, som si myslel ze niekoho zabijem...

to aby mal clovek vsade nejaku zalohovu elektraren pre extremne pripady, ktore vlastne ani nie su extremne u nas :D

a teraz trcim v BA a nudim sa :D

ojka

lost, tak nabehni im tam a porob poriadky :D alebo potom niečo na tých číslach asi bude ((((-: inak, mne je číslo 11 veľmi sympatické (:

lost

Zapadoslovenske elektrarne asi nezvladaju maigcky datum 11.11 kedze maju dnes uz podlnovy vypadok :D

smejdi amatersky..