Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nooo, su v petržalke pri inchebe nasačkované (: na celý mesiac.... teda, už tam budú asi len zo 2 týždne, ale ja mám zimomriavky už len ked to vidím, nie to aby som tam ešte liezla na to :D
lost, davaj si pozor, tu po BA sa všeliaké individuá pohybujú (; alebo sa choď vyšantiť na kolotoče, moje spolubývajúce sa práve odtial vratili, vysmiaté sú jak slniečká, adrenalínu majú zasa na nejaku chvíľku dosť (:
Ale 11 je pekne cislo s tym suhlasim :)
Pred 11 je 10 a za 11 je 12.. Proste taky stred.. Piate najmensie prvocislo. 11 je aj zozadu 11. Apolo 11 pristal na Mesiaci. Slnko ma nejaky cyklus kazdych 11 rokov, 11 znamena vysoka sanca golu vo futbale a coskoro bude 2011
Viac na:
en.wikipedia.org
:)
nj, uz som im volal asi 10x :)
zlata bezplatna linka..
a este stale to nespravili, ale prud uz ide, ale nechcem riskovat ze mi to nieco odpali, to by bolo zle...
lebo sa stale ze
isiel - nesiel - isiel - nesiel - isiel - neiel .. takto 10x zasebou behom 10 skeund!! som sa citil ako na diskoteke na ktorej som nikdy nebol, take nieco mi to robilo s osvetlenim a aj s modemom, som si myslel ze niekoho zabijem...
to aby mal clovek vsade nejaku zalohovu elektraren pre extremne pripady, ktore vlastne ani nie su extremne u nas :D
a teraz trcim v BA a nudim sa :D
lost, tak nabehni im tam a porob poriadky :D alebo potom niečo na tých číslach asi bude ((((-: inak, mne je číslo 11 veľmi sympatické (: