Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost: si zadaný?
lost, keď spomínaš ten taxík, ja som sa v ňom ešte v živote neviezla ((((-: mi to príde také zaujímavé, keďže žijem v tomto meste,.... a hlavne ked sa pozriem tam na študentov a tam, tak každý len v taxíku ...hm
"som sa bal ze budem na dnes s nou"
o com bola rec? viem ze ked som toto pisal tak som presne vedel ze casom si toto precitam a nebudem vediet co som si myslel.
a teraz si neviem spomenut co som myslel.
mozno chyba pisania alebo co, zajimavy, kratka pamat... uz starnem..
ale myslim ze som odvtedy nebehal, ale pouzil som taxik a pekne draho to vyslo :D
krásne sny všetkým
lost, no to si krásne "zakončil" tento týždeň :D takže pobehol si si dnes?
och, ja som normálne kapanek rozčúlená nad mentalitou niektorých ľudí... šla som dnes cez mesto a zastavila ma jedna "unicefačka", chvíľu sme sa rozpravali (: druha "unicefačka" zatiaľ chcela osloviť niekoho iného a tak jej pohľad spočinul na jednej pani, vyzerala celkom seriozne, možno okolo 4O rokov mala, a tá pani sa len na dýchla a vyslovila sa dosť vulgárne (veľmi, veľmi vulgárne), nech jej daju s takými .... pokoj a nech ide do .... No ja som len zírala, že ako sa v dnešnej dobe ludia takto k týmto "modrým dobrovoľníčkam" správajú... O-:
Aké máte vy skúsenosti s ludmi od napr. notabene, unicefu, a inými organizáciamni, ktoré usporadúvaju nejaku zbierku?
motivacna :O)
jj, pobeham si :D
dnes si idme na vlak, ja ze ide 9:47
pridem tam 9:45 a vlak nikde, ja ze co to je?!?! vytahujem notebook aby som sa presvedcil, ci som nahodou nepil alebo co, a 9:33 mal byt prichod... no genialne :D
tak som musel obehnut raz tolko na opacny smer a potom dvakrat tolko na spravny smer
aspon sa revizor zasmial ze aky listok mu to ukazujem. asi si nieco o mne pomyslel mhmmm
ďakujem lleilla (: ešte tam malé kalendárne okienko na dnešný deň a letím:
Dnes, 5. 11. je Svetový deň behu (no čo, pobehneme si na bus? do práce? školy? obchodu?)
5. 11. Medzinárodný deň Rómskeho jazyka.
51 rokov dnes oslavuje spevák Bryan Adams, www.youtube.com Pred 25 rokmi umrel slovenský spevák Karol Duchoň (známy napríklad hitom "V dolinách" www.youtube.com), pred 35 rokmi Ján Kostra (autor diel ako Moja rodná, Každý deň, Ave Eva, Janko Hraško..... marí sa vám niečo z toho? (: ) a pred 392 rokmi v Bytči Eliáš Láni, ktorý tam pôsobil aj ako cirkevný hodnostár, spisovateľ, básnik a je tam po ňom i pomenovaná škola (: