Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

zuzic (: môže byť,.... viem, že toho roku pred Vianocami tu určite sneh bol a už aj riadna člapkanica, ale nevedela som veru s istotou, či ten sneh bol už takto na Martina (:

ojka

krásny deň vám (:
kalendárik:
11. 11. Vraj mal prísť Martin na bielom koni, očividne sú to keci (; (už si ani nepamatam, kedy na Martina naposledy snežilo)
11. 11 Svetový deň použiteľnosti
11. 11 Deň veteránov (pripomína ukončenie 1. sv. vojny)
11. 11. Svetový deň kvality
Pred 189. rokmi sa narodil ruský spisovateľ Fiodor Michajlovič Dostojevskij (stále obľúbené diela Idiot, Zločin a trest, Bratia Karamazovovci), pred 298 rokmi slovenský spisovateľ Hugolín Gavlovič (Valaská škola mravúv stodola). 48. narodky dnes oslavuje Demi Moore a 36 Leonardo DiCaprio (Titanic, Letec, Pláž, Muž so železnou maskou, Prekliaty ostrov, Počiatok,...). Pred 6 rokmi zomrel palestínsky politik Jásir Arafat.

ojka

ja som mala prezentácie min. a predminulý týždeň, som rada, že je už po tom (-:O v škole to ide, tak sa mi zdá, celkom rýchlo, na čo sa ozýva moje svedomie, že čochvíla budu započty a ja do kopy toho nejak moc neviem.... tento víkend znova ostavam v BA. až do 17. novembra, čo je vlastne voľno, takže pondelok, utorok v škole, a potom domov, lebo streda volno, v štvrtok nam nejakým zazrakom odpadá cvičenie a piatok volno, tak si spravím "mini" prázdninky doma po niekoľkých týždňoch (-:O
a čo ty a buduci tyžden, nechystaš si spraviť voľno? či? už vám začali zápočty?

dobra vila

ojka, my mame stredy volne a dali nam to ako naschval :-/, takze zajtra na protest nejdem :D. Zatial som nechybala, tak si to mozem dovolit :D. Aj tak mam na piatok nejaku prezentaciu x-(.
A ty co nove? skola ide? Tento vikend cestujes domov ci ostavas?

ojka

tak som rada, že to dopadlo dobre (: noooo, tak dnes sa bude dospávať, či? :D síce zajtra ráno ráno zasa do školy, ale čo by som ja pre svoje vzdelanie neurobila (((((-:

dobra vila

ojka, detto :D, dobre a nevyspato.
Jaj, to uz som bola...dnes som tam mala vyucbu v studiu, ale kedze BA vobec nepoznam, tak bola mensia panika...preto som sa tak orientativne pytala. Ale nasla som to v pohodke... ked uz som vedela ze teda ta 201 ide na tu gagarinovu :D