Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ddatelinka

dobrú noc všetkým, už vás nestíham ani čítať, tak mi odpustite. uprednostním však posteľ ako preventívne opatrenie pred smrťou z vyčerpania :-))
papa, krásny piatok a slnečný víkend.

ojka

lleilla, tak kludne spapaj niečo/hocičo, čo máš po ruke ((-: nech sa lepšie zaspáva ((-:O tiež plníš školské podcieliky?
lost, no tak rifle budeme zapekať teda inokedy :D vymyslíme nejaký receptík :D
poučenie do buducnosti: VYHYBAT SA JEDALENSKYM VOZNOM (; tým sa riadim v živote i ja....
nooo, hmmm, rychlo, jednoducho a chutne : na nejakom tuku (maslo, olej - vyber podla najlepšieho vedomia a svedomia :D) si ich len normalne na panvici opečieš potreté nejakým "rybím korením",.... alebo skús improvizovať a urob si ich len s ingredienciami čo máš po ruke.... len opatrne aby sa to dalo potom jesť... :D
ono je tých receptov inak kvantum... (:
alebo ja som raz doma skušala ryby s hubami (-:O a "mexickými zemiakmi". Oplatí sa experimentovať :D ryby som len zlahka obalila s vajíčkom, do ktorého sa primieša kapanek červenej papriky, nech to má farbu, poukladá na pekáč a pomedzi to huby, šampiony, či takú nejaku hubovinu (: vo fantazii sa medze nekladú :D

lost

rifleeee :D
hahahhaaaaa :D:D

no jo , nechce sa mi spat a napadlo ma ze ryba by zlepsila naladu :)

len nemam doma nic okrem zamrazeneho file, sol, olej.. musel by som nieco dokupit asi..

len smotanu nemozem :) alergieee..

a ako sa to da naprirodno (opiect)?
lebo som nasiel dost receptov, len neviem ktore je take najlepsie :)

ojka

lost :D ja som najprv prečítala, že :"Nejaky napad ako uvarit/upiect RIFLE?"
ach, to bude už prepracovanosť :D
to chceš ísť teraz ešte vypekať?
hmmm, ja mám ryby rada bud len tak na prírodno opečené s rybím korením, ale filé su fajn, ked dáš na pekáč, na husto vedla seba a zaleješ smotanou, ale ešte predtým ich obalíš len vo vajíčku a postruhanom syre (: a zapečieš, a dobru chuť :D

ojka

aj veľké, aj malé (autíčka :D )aj rýchle, aj žaludok obracajúce na ruby (;
lost, tak ešte máš na to 2 týždne, potom poprosím recenzie :D
tie kolotoče tam búvaju každý rok v takomto čase cca mesiac z celej europy, ja som ich zaregistrovala už aj v TV novinách pred nejakými 2 týždnami (;

lost

To ak by si napisala cca 30 minut skor tak by som aj isiel :D

Ale uz sa valam doma na sedacke :D

No skoda.. a su tam take "velke" a "rychle"? :)