Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobrá víla, daj si do maps.google.com vyhľadať trasu, je to cca 3,6 km :-))
Ojka, blavacka moja...nevies ako daleko je v Bratislave autobusova stanica od Gagarinovej/Tomasikovej???
lost: volaj ma prosím, drahá :-D
9. 11. Medzinárodný deň proti fašizmu a antisemitizmu (výročie Krištáľovej noci v Nemecku, protižidovského pogromu v noci 9. – 10. 11. 1938, desivým výsledkom besnenia príslušníkov SS, SA a rabujúceho a vraždiaceho nemeckého obyvateľstva bolo 91 obetí na životoch, stovky ťažko ranených a zničených viac než 7500 židovských domov, bytov a obchodov i 281 synagóg)
9. 11. Svetový deň slobody
lost: vyzeráš presne ako môj budúci frajer :-DDDDDDDDDDDDDDDD
Nebalím nikoho, mne je z chlapov pekne na šabľu akurát :-) je mi clivo, tak hľadám podporu u anonymných alkoholikov :D
prajem vám krásny den aj uprostred týchto dažďových kvapiek (:
ech, datelinka, oddychovanie, ... kiežby to bolo také lahké (: dáme si na dnes menší kalendárik? (:
08. 11. Svetový deň röntgenológie a röntgenológov
08. 11. Svetový deň urbanizmu
08. 11. Európsky týždeň kvality
A pred 89 rokmi nás opustila slovenská spisovateľská legenda a čestný predseda Matice slovenskej: Pavol Országh Hviezdoslav (známy dielami ako sú napr. Krvavé sonety, Letorosty, Prechádzky jarom, Prechádzky letom, Ežo - a Gábor Vlkolinský či nezabudnuteľné dielo snáď pre každého študenta ako je HÁJNIKOVÁ ŽENA). V súčasnosti je po ňom pomenovaná dedina, námestia, ulice i vodopád (:
ech ale všetci poctivo oddychujete :-)
tak už snáď idem aj ja.
shaula, ahoj dievča, balíš losta? :-)