Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

AdamKrt,

tak ten USB HUB nepomohol, myslel som ze pojde OK, ale net pada tak ci tak...

ojka,
tusim som mal budik na 9:30 :D alebo 8:30, ale tak netusim kedy som realne vstal :D:D

dobra vila

llealla - pozeram ja na tu chybicku, stava sa :)

Milli: hehe, aj ja strasne rada nakupujem na Vianoce, ale niektorym sa kupuje tazko... vacsina chce nieco prakticke, vyuzitelne (napriklad aj ja :D ). A potom mam trocha problemy s vymyslanim...a niekedy aj s otazkou: "kde to zohnat?" a to ma privadza do hrobuu

milli11

Napr. kozmetiku. U nas ma vacsina ludi suchu pokozku, cize ti sa furt kremuju. Zvysok rodiny ma normalnku pokozku. Ale zistila som, ze napriklad kozmetika zabalena v skatuli ma vyjde drahsie, ako ked tie vyrobky z nej kupim osobitne. A baliace papiere mam doma este z minulych rokov. Dalej nieco, nejake pripravky na vlasovy styling, vselijake ozdoby do vlasov.
Najmladsim clenom nejake hracky, chlapci chcu auticka a dievcata chcu hocico, kde bude nalepena Hanna Montana :))) . Dalej nejake farbicky a fixy.
Pre dalsich clenov dalej, mikina, tricka, solna sviecka, sluchadla k mobilu, vreckovy nozik, zaujimavy otvarak na pivo, diar, planujem aj inteligentnu plastelinu a uvidim, co dalej a ci este nieco treba.

milli11

Pridam zabavnu historku z pred par dni. Bola som u babky, sondovat, co by asi chcela na Vianoce. A ta mi hovori, "Chcela by som novy mobil, tento co mam teraz, je uz velmi stary. Chcela by som uz nejaky aj na fotenie. Nech si celu rodinu pofotim a mam poruke." :DDD No zlata. Staci jej hocijaky z tych najlacnejsich, ale nech je to znacka, co sa nekazi.
Apropo. Ked sme ako rodina (myslim aj strykov, sesternice a pod.) kupovala mobil od nasich operatorov, tak asi 40 percent z toho sa pokazila. Mobily, ktore sme kupili napr. v obchode s elektronikou, tie sa este nekazili. (Klopkam 3 krat na drevo, pre istotu.)
Znamena to, ze operatori predavaju smejdy? Alebo len nahoda?

ojka

ahoj milli, fíha, veľké mikulášske? však sto si si mohla teda nechať aj na dnes, či? (: a aké všeliaké darčeky si teda pokupovala? prezrad, nech sa inšpirujeme (:
juj, ľudia, vonku je krásne, slniečkovsky, bielo,... človek aby šiel von si to tam užiť (: nech ho mrázik vyštípe (:

milli11

GM vsetkym vam tu, teraz, skoro rano pred obedom. :O
Vcera bolo velke, obrovske Mikulasske upratovanie. Ja to nechapem. Stale po upratani sa snazim udrziavat poriadok, ale ono sa to vzdy nejak zvrhne.
Bola som aj v meste nakupovat darceky. Esteze si viem ustrazit, nad aku sumu nejdem. Mna to strasne bavi, fantazirovat, co by kto chcel. Ja by som nakupila aj za vas darceky, ak to niekto neznasate. :) Pri takom beznom nakupe, napr. potraviny, tam sa vsak velmi nevyzivam.

ojka

lost :D tak, GM i tebe,si bol do teraz pod perinou? (-:O ale čo sa tyka tej lopatočky s metličkou, u nás by si sa teda riadne namakal, takže neodporúčam, ... (:
čo budeme dnes porabať?