Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

milli11

Uz neviem od ktorej hodiny tu chcem odpovedat, ale vzdy, ked sa prihlasim, mi nechce nacitac stranku. Vlastne mi tu vsetko zrusi. ):(
Pre lleilla. Akcna hej, ale brala by som silnejsie ruky. Nie tie sparatka. Ale paci sa mi tvoj pravopis. Ideees!
Pre dobra vila, ak neviem co zohnat alebo nemozem nieco zohnat, prichadza na rad internet. Popozeram si recenzie a ceny a podla toho sa rozhodnem, ci do toho idem alebo nie.

lost

ale co ak mi ich niekto vylovi?
a oplotit 50000m2
hm, ak je vzorec spravny, tak to je takmer 800metrov plotu ak je pozemok dokonale kruhovy :D
alebo 900metrov ak je kocka..
co predrazi pozemok o 50% :D
haha

ddatelinka

leila, každý tu robíme chyby, keď píšeme narýchlo a nečítame po sebe. ja som nikdy nemala problém s pravopisom, pretože som veľa čítala, ale teraz naopak, čím viac čítam, tým viac sa mi kazí pravopis. buď sa už nerobí korektúra textov,a lebo je veľmi biedna. nehovoriac o takýchto fórach, ale bežne v novinách, knihách, v TV ...

milli11

Uz neviem od ktorej hodiny tu chcem odpovedat, ale vzdy, ked sa prihlasim, mi nechce nacitac stranku. ):(
Pre lleilla. Akcna hej, ale brala by som silnejsie ruky. Nie tie sparatka. Ale paci sa mi tvoj pravopis. Ideees!
Pre dobra vila, ak neviem co zohnat alebo nemozem nieco zohnat, prichadza na rad internet. Popozeram si recenzie a ceny a podla toho sa rozhodnem, ci do toho idem alebo nie.

lost

Ale tento net ide asi tak 100-200Kbps o takomto case... proste katastrofa, avsak odozvu ma fajn, to je jeden jedini dovod preco im tolerujem take srotne "sluzby" :D
Mobilny net, no iste...
To iste Orange, vecer nepouzitelne a zaroven aj odozva katastrofalna.
Blby kartel, nic tu neni :D
Esteze existuje nejaka ta optika miestami..

lost

Dokonca mi to sposobilo BSoD. Relativne jedine ten modem za to mohol. BSoD sa stal 10 sekund po ukonceni hovoru s T-Mobile operatorom, ked mal udajne restartovat modem..
Bud su tie ruzove modemy take smejdne, alebo je chyba v notebooku, alebo v sieti T-Mobile..
Uz len prist na to ktory je na vine..