Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Lost - ja si trenazer neviem predstavit :(. Ale vravia, ze ozajstne jazdy su uplne ine...z trenazeru je kazdy v rozpakoch. Ked som si robila autoskolu ja, bol pokazeny, takze som vlastne nikdy nezistila, ako to funguje :((. Ale mozno je to takto aj dobre, hh... Drzim palce teda, nech sa ti dobre a bezpene jazdi a nech je pre teba kazdulinka jazda potesenim...ale ved si chlap, tak to tak aj isto bude :D
u nás bol taký štedrý mikuláš.... toľko sladkostí som hádam ešte pohromade u nás doma nevidela.
okrem toho, dieťa má 4 adventné kalendáre, do dnešného dňa sme mali len jeden. to akože m otvárať každý deň 5,5,5,5, potom 6,6,6,6, ....?
ahojte (:
nooo, tak u nás mikuláš ešte nebol, ale tak on chodieva v noci,... sa stavím, že ráno o piatej, ked vstanem, tak už možno niečo bude v čižmičke... u vás nebodaj už bol?
ked je reč o sánkach, boli ste sa niekto už toho roku saňovať? s nejakým drobcom (:
uau, lost, robíš vodičák? držím teda každý jeden palec, a k tej prevodovke, nooo, kým si ju kupiš, budeš si musieť "odskákať" tie klasické v autoškole (-:O
no čo, ponocujeme aj dnes? datelinka? lleilla? (:
Milli - skoda len, ze u nas sa na Vianoce ligoce tak akurat odraz padajucich dazdovych kvapiek :D (tu na dolniakoch na vianoce sneh NIKDY nie je...ak napadne, tak v januari, ci februari...min.rok napadlo, ale predtym 3 roky(!) sme nemali nic...male deti ani len sanky nevytiahli... :( )
Ja sa tesim na pecenie, strasne rada peciem - kedykolvek :). A tiez na zdobenie stromceka...zdobim ho vopred a je to moja stafeta, nikto sa ho nemoze ani dotknut, je to moja uloha. Davam si zalezat :D.
Tieto vianoce...ani neviem...uz som pisala brata nemam doma, priatela nemam doma, takze nic moc...
No co, vazeni, uz bolu vas mikulas? HAHA :D
Lost - ako ta autoskola? Podarilo sa rozhodnut? ;)
milli, pekne si to napísala o vianociach. aj ja to tak cítim. mám rada tú špecifickú "vôňu" vianoc. a teším sa ako malá :-)
Hmmm, tak to netusim preco to potom blbne :/
Ono by sa malo nieco otvorit, teda ak kliknes na tu bluetooh ikonku...
Mozno ze ovladace sa nejak pokazili, niekedy sa mi to stava v notebooku ze z nicoho nic to zblbne...
popripae aky typ notebooku to je?
mozno by sa dalo nieco vygooglit, ak mal niekto podobny problem a napisal to na forach a naslo by sa to :)
Ahoj.
Pre ojka. A ak niekto od teba dostane este dalsi darcek, mozes ho schovat do tej kabelky a kabalku zabalit alebo dat do krabice. Bude to darcek v darceku. :D
Pre lost. Skusala som naraz stlacit fn a f1, ale akurat mi to otvori novu webovu stranku. A pise sa nej Mozilla Help. Dam tam do vyhladavaca Bluetooth, ale ziadne vysledky nenajde.
Skusala som ist aj cez Nastavenia. Pridem na polozku Bluetooth, kliknem Otvorit, ale vobec nic sa nedeje.
Otazka pre vsetkych, Tesite sa na Vianoce??? Ja ano, je to celkom ina atmosfera, ako pocas roku. Ta vona Vianocneho jedla, pernikov a ihlicia, ligotave ozdoby na stromceku a von pada biely sneh, ktory sa na zemi pod svetlom lamp nadherne trbliece. Moja romanticka stranka prave prehovorila.
ahojte (:
...neverila som, že k tomu niekedy dôjde...nerada to priznávam, ale asi dávam za pravdu autorovi výroku: "Žena nemá nikdy dosť kabeliek a tašiek"... a hlavne, ak má súrodencov ((((-: