Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, no to si začneš v sedemdesiatke akúrat užívať začiatky dôchodkového veku, dovtedy ťa budú drať v praci (;
ale čo sa týka toho jazierka, to mi príde asi ako najlepšie riešenie :D ho môžeš mať pri nejakej svojej chatke, kde budeš potom v tej sedemdesiatke oddychovať (((-:
www.youtube.com
Tam,kde končí púť
Anjelov je prístav
V mori oblakov
Je svet zázrakov
Tam chcem ujsť (:
a z tesca maso vobec nekupujem, to by som nekupil snad odnikadial, (rodina zatial zasobuje z vlastneho domaceho chovu), ziadne chemikalie.. 101% ciste maso (i ked ktovie ale to krmivo by tiez malo byt v poriadku)
ale kamos hovoril ze niekde na strednom slovnesku existuju nejake farmy ktore pouzivaju vyhradne netoxicke krmiva..
no ked si to vezmem, dam radsej 2x viac na jedlo, co je relativne zanedbatelna suma, aby som nemal za 50 rokov zdravotny problem... :)
v 70tke si este chcem vychutnat mladost :P :D
no ja neverim nikomu :)
pre vlastne bezpecie :D
no pri najhorsom si kupim od rybara ktory je spolahlivy, a nie z ciny :)
tie co som kupil su udajne z Vietnamu... nj, ziadna vyhra a to stalo tusim 1euro za 100ramov mrazene..
proste len chcem najst co najbezpecnejsi zdroj jedla :) nech sa nemusim obmedzovat vdaka bas*ardom ktory im davaju nejake toxiny, grr :D
alebo si ich zacnem chovat sam, staci mi male jazero :) nejakych 1000m2 by malo stacit :D (musi to byt nejak mozne :))) )
lost, ty neveriaci tomáš (((-: ale tak v tomto nie som expert, my máme čerstvé ryby akurát tak na vianoce, inak mrazené väčšinou...
ale tak náhodou, pangasiusy su mňam, tie sa dajú na iks spôsobov pripraviť, tak to človeka nikdy neomrzí...
ak ked niektorí odborníci sa vyjadruju, že nie je dobre tuto rybu často konzumovať, lebo sa množstevne chovajú v čine či takej nejakej krajine a niektoré obsahujú nejaké väčšie množstvo nejakého "nezdravého kentusu"... len teraz presne neviem...
písalo sa o tom aj v najnovšom Zdraví, ale to by som ho musela isť hladať po celom dome, že ktorý člen rodiny mi ho uchmatol... ((((-:
no len taku nudzovu mrazenu pangaseus..
nechcelo sa mi cestovat do tesca pre cerstvu takto neskoro :D
ale musim nieco vymysliet, najst bud rybara, alebo nejakeho kuriera na ryby, alebo nejaky iny obchod v radiuse 1km (na pesi), alebo si kupit auto (ach a naucit sa jazdit) a potom ani 50km radius nebude problem :)
alebo ako dlho sa da taka ryba skladovat v chladnicke? to sa nemusi zamrazit, ked to kupim v tom tescu menej ako den cerstve ? lebo na tom stitku to malo az 5 dni spotrebu teda expiraciu.. a to sa mi zda byt too good to be true.. :)
file (: lost, ja som mala na strednej takých spolužiakov, čo za 1 školský den dokázali zjest aj 10 obložených rožkov (: a pritom su chudučkííííí,... to vieš, každý ma aj iný metabolizmus....
ty si mal aku rybku? (:
rybaaa :D
aku? :)
no ak by som prave nedojedol tie dva riadky cokolady, tak by som si zas dal rybu asi :D
ale to sa neda... uz ma boli sanka.. nechapem, to asi dohanam cely zivot co som jedaval relativne malo (ale myslel som ze vela, ale toto je este viac). alebo mi uz preskocilo, ale no dnes som mal 3 rohliky a zopar salamy, 600ml jablcnej stavy, jeden a pol file a mozno 150 gramov ryze, a 200gramov ryzove chlebicky, par kvapiek cokolady... mal by som vypocitat ale asi dost chyba.. nejak nebol cas jest :D ale dohanat to v noci, no to je nienajlepsie :D