Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no ten google je na všetko, fakt :D teraz niekedy som čitala, že nejakí šikovní zlodeji pomocou google earth si vytypovali nejaké kostoly a kradli im strechy.... ach, to čo je už za rozum..../-:
lost, tak čačané sny ti želám a tebe aj ostatným príjemný začiatok víkendu (:
tiež sa mi zdajú tie sviatky moc prekomercionalizovanéé (: môj ocino vie tiež spomínať, že ako oni vedeli sviatkovať, ked boli malé deti, aký boli len radi, keď mali štedru večeru štedrejšiu ako po iné dni (: vtedy to bolo fakt všetko iné (;
no, mám jeden darček, ale ja nemám rada lietanie po meste a nakupovanie sa a mačkanie sa v obchodoch, či to je už na vianoce alebo iný den v roku (-:O ja osm taká netypická ženská, čo sa takému čomusi radšej vyhýba :D nakup darčekov bude teda musieť počkať ešte nejaký ten den... i ked, lost, neviem, či sa tie obchody do vianoc nejak extra vyprazdnia, skôr by som očakávala ešte väčší nápor a to aj den pred vianocami (; to už stačí len zaželať pevné nervy....
ja darceky este nie :)
pockam kym kazdy odide z obchodov a potom kupim :)
vtedy je pokoj..
alebo fedex to isti :)
aaale to video nema chybu :)
a je to kruta pravda.. a uz nielen Vianoce
, ale takmer kazdy sivatok, aj nesviatok.. vsetko len take onicom :)
akurat mi vcera kamos hovoril ako jemu mama hovorila ze oni boli stastny ked na Vianoce dostali 1 jablko.. (bolo ich 9 deti).. a ze ked vidi co sa dnes deje na Vianoce, tak nema slov..
ja nerad ale nakupujem na Vianoce, lebo niekedy su vyssie ceny prave na Vianoce (no kto by sa nehccel nabalit, garantovany zarobok...)
ale co kupit... pravdupovediac by som najradsej nekupil nic :D len dal eura, alebo proste nic, pritomnost.. ak niekto niekedy nieco bude potrebovat, nie je problem ... ale pripominat si blizkych kalendarom, morbidnejsie to uz nemoze byt vymyslene.
noooo, viem, že ktosi mi ten serial spomínal, ale inak nemám ani šajnu o čom to je (: ale jedného pekného dňa to možno začnem pozerať,... jeden nikdy nevie... (-:O
mne ta piesen nepríde až tak vianočná, ale paradoxne ju všetci radia k vianociam, ale budiš, aj mne sa veľmi páči (:
noooo, na snehu hádam budu, budu... dnes má v noci riadne mrznuť, tak sneh asi tak skoro nezlezie, teda pokial nebude nejké rapídne oteplenie (:
nooo, na vianoce sa teším, ako každý rok, ta atmosfera doma je super, ale ten predianočný zhon na uliciach, v meste, obchodoch, tak to fakt neznášam,.... neviem, či si postrehol, včera som tu hodila jedno video, čo to fakt dobre vystižne vystihuje (:
tv.sme.sk
a čo ty a vianoce? darčeky kupene? resp. premyslene? (((-: