Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ddatelinka

lost, nezabudni na nejakú nepriepustnú HDPE fóliu, aby ti tá dažďová voda nepresiakla do pôdy (dnešný oslávenec podľa ojkinho kalendára).
aj ja už idem zavrieť oči, lebo aj ja budem mať nočné mory z týchto mojich bludov, čo ma tu doteraz trápili.
leila, aj ty nás nasleduj :-)
dobrú noc moji milí, dobrú noc. nech je vám sám pán boh na pomoc. dobrú noc, dobre spite a dobre snite .....

ojka

och, včera som to flákala, tak aspoň na dnes si dáme minikalendárik (:
Dnes si zapálime už druhú sviečku na adventnom venci (: (už sa to blížiiiii).
5. 12. Svetový deň pôdy
5. 12. Medzinárodný deň dobrovoľníkov pre hospodársky a sociálny rozvoj (OSN)
Pred 650 rokmi vznikol francúzsky frank a 109 rokov by dnes oslavoval, snáď svetoznámy Walt Disney.

ojka

lost, no skús, že či ťa neprejde trpezlivosť, kým ti tam naprší (((-:
och, ja zatvorím teraz moje kukadlá a budem vidieť pred sebou aj tak samé čísla a vzorce a interpretácie :D asi by som si už mala ľahnúť... pokračovanie "zajtra"
pekné sny všetkým prajem a príjemnú slnečnú nedeľu (:

milli11

Vdaka lost. :)))
Vyskusam, ale az zajtra, vlastne dnes, ale neskor. Dnes uz asi pojdem spat. Potom napisem, ci to ide, ci este mi treba pomoct.
lost, otazocka, do toho jazierka si kupis aj zlatu rybku? Nech ti plni nejake zelania? :)))

www.splendenspower.cz

Inak, ja mam domu takuto podobnu rybku, teda rybiaka. Mama sa smeje, ze nebude na Vianoce ani rybu kupovat, ze pocka, kym moja asi 5 cm aquarijna rybka vyrastie. :DDD

www.splendenspower.cz

Dobru noc vsetkym tuna spiacim aj nespiacim.

lost

Na notebooku existuju take ze FN + nieco, tak sa zaina vypina bluetooth.
napr no mojom netbooku mam skratku FN a naraz stlacit F1
rspektive je tam taka BT antenka, taka modra :D (ale to moze byt ine samozrejme)
nieco co pripomina bluetooth, alebo potom MOZNO aj v ovladacom panely (start > ovld.panel) a mozno tam niekde zapnut :)

... no to jazero je daleko :D kym lost nasetri, zatial to niekto aj kupi :D

ddatelinka

ojka, prečo by nenašetril skôr? keď lost zarobí každý mesiac 2000 a minie len 800, tak o pár rokov je rybník jeho :-)) alebo ho zaťaží úverom :-)
milli, píše sa mogbuk, nie motebook. hm, zas nejaký dialekt :-)))

milli11

... nechce nacitac... (malo byt nechce nacitat)
Davam tomu vychodo slovencinovi pobokovi. :D
Neviete niekto, ak chcem predat mobil do obchodu, kde vykupuju mobily, co musim mat? Mam mobil, nabijacku, baterku, navod, brozurku o prislusenstve, CD, zarucny list, tusim vsetko. Dakujem.
Dalsia vec. Na motebooku mu nejde bluetooth. Pedtym som si tak posielala fotky a videa z mobilu a teraz nejde. Zeby som nieco nevedomky stlacila? Co? A ked chcem na pocitaci otvorit polozku bluetooth, vobec nic sa nedeje.
Dakujem, opat.

ojka

ahojte (((-:
juj, ja mám tak "rada", keď tá stránka blbne (:
lost, noooo, tak do 70-tky možno našetríš a na staré kolienka aj to jazierko budeš mať (;
nooo, čože porabame? plníme podcieliky? bo ja som sa akosi rozbehla (: