Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

uff, cez noc toho zasa riadne napadlo.... tak teda lopatu do ruky a ide sa (((-:
lleilla, človek od losta všeličo pochytí :D

ojka

ahoj milli (: vela práce? tak snáď si i ty cez víkend trochu odpočinieš, .... (: ľad-poľadovica, ej, to sú tiež zakerne veci... i ked pravdu povediac, túto zimu som sa ešte nestihla vysypať na zem, i ked mi už veľa nechýbalo a sem tam balansujem a hádžem lastovičky kade tade (: ale stále lepšie jak tá čvachtanica (-:O milli a ty už darčeky nakúpene? vyhliadnute? (: nooo, tak prajem i tebe pekne biele sny, vydychni sa, odpočiň si (:

milli11

Dnes som na nic nemala cas. No co, aj take dni su. Takze v rychlosti.
Prisla som na to, ze sneh mam celkom rada. Ale 1 mesiac, maximalne 3 mesiace za rok mi stacia. Co z duse nenavidim, je lad a poladovica. Vtedy je to o drzku!
Ja praveze darceky rada dostavam. Hoci je to hocijaka blbost, ale mam radost, ze ten clovek si na mna spomenul. Nejde o to, co dostanem, som rada, ze dostanem. Ked som bola mala, hovorila som si, ze ked vyrastiem, budem zarabat a kupim si vsetky hracky z obchodov. Lenze kym som zacala zarabat, tuzba po hrackach ma presla. :DDD
Rada darceky aj davam, len tu su vsak obmedzene financne moznosti. Najlepsie je, ked sa mi podari kupit nejaky nie drahy darcek, ktory dotycny chce alebo aj potrebuje.
Tiez vam prajem dobru noc. Svet uz prikryla biela perina. :)

ojka

lost, tak veru, 2 dni voľna (: uži si to, gn i tebe (;
ahoj datelinka, to boli asi nejakí mudrlanti, lebo to fakt hocikoho nenapadne, čo ich... vynašli sa veru.... tak teda pekné sny i kopec oddychu i tebe želám (:

ddatelinka

ojka,tak to iste neboli naši rómski spoluobčania, tí nepoužívajú také sofistikované metódy. tí len tak idú po ceste, narazia na poklop a pomyslia si, to sa mi môže hodiť, idú popri trati, vidia medené drôty a situácia sa opakuje.....

lost

jaaj, ono je uz sobota? :D
v takej tme sa tazko viem vyznat.. no cool :)
aspon oddych, konecne :D
a mozno nie :)

gn gn :)