Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Vdaka lost, nuz, mam Windows 7. :)
K tym buranom na cestach. Najsmutnejsie je, ked ten, co to (da sa povedat) umyselne (rychla jazda) zavini, vacsinou skonci len s nejakymi malymi zraneniami. Lebo ma lepsie, rychlejsie, silnejsie auto, tak je proste na ceste frajer. A ked takto narazi do ineho auta, tak vacsinou ti nevinni (ktori tomu tazko mohli alebo vobec nemohli zabranit) skoncia omnoho horsie. :(((
Alebo predbehuju pri neprehladnych zakrutach, kde nie je miesto uhnut. :(((
Ak je niekto samovrah, nemusi skosit aj dalsich, ktori chcu este zit. :/
Niekedy sa cudujem, ako mohli niektori ziskat vodicak. :/
milli, nám inštruktor raz povedal, že však sme pekné dievčence, tak sa určite pri nás niekto zastaví a pomôže to koleso vymeniť :D
lost, mne je tých buranov lúto.... lebo sú to len obyčajní frajeri, čo väčšinou jazdia na aute od ocka a potom to nie dobre skončí, lebo nemajú štipku rozumu... len frajerinu v hlave....
milli11, no nejak vela mi ten google ani nevyhodil... ale jeden tam pisal ze mozno preinstalovat by to islo, tj odstranit drivery/ovladace na bluetooth (to by sa mohlo dat cez ovladaci panel > pridat a odobrat programy), ak mas teda windows XP, a tu by mal byt ten driver: ftp.hp.com
a potom by to malo ist, ale ked nie tak nejak inak skusit :)
ti co idu 160kmh nestihaju, len maju stastie ;)
covek ma fyzikalne limity a tie uz zacinaju pri 100kmh
160kmh je 160/3.6 = 44.44 mtrov za sekundu.
pre predstsavu, je to ako 10 aut typu mercedes C triedy, alebo ako 10 superb/oktavii asi, plus minus len odhadom, alebo ako dva vlakove vozne..
reakcna doba nie je mensia ako 250ms pri beznom cloveku, plus zacanie brzdit je cca 500ms co je 0.5 sekundy asi.. i ked nemam presne udaje, vyjde mi ze cokolvek co sa dostane do cesty pod 1 sekundy, tj 40 metrov je extremne nepravdepodobne aby sa mu vyhol a zaroven nezabil svoju posadku..
a brzdna draha sa veeelmi predlzuje pri takych rychlostiach..
a havarie v hoci aj mercedesoch (udajne najbezpecnejsie auta?) nie su prijemne, pokial nema extra stastie :)
mne sa ale nezda ze by sa dalo legalne , ale hlavne bezpecne zabavit na aute na cestach... na to by som isiel na pretekarsku trat a pozical si minimalne porsche.. inac to je nuda podla mna :D
no a hlavne ked nejaky mladik co ma auto jazdi jak buran :D no hold.. neni mi ho luto pravdupovediac, ale len ak je to jeho chyba, je dobre ze svoje geny nestihne rozmnozit.
Mne by to vsak stacilo. Mne je hlavne, ze to ide, nie preco to ide. :P Urcite by som sa ani nedotkla toho, co by sa pokazilo, okrem vymeny kolesa, aj na to by mi trebalo pomoc, lebo v praxi sme to neskusali.
milli, no ak aj niekto ide 160 km/h, tak veru tomu, že to moc predpisovo nie je a myslím, že ich ani nejak špeci netrápi podla mna, ked nejaku tu značku prehliadnu.... bohužial potom na takéto veci často doplatia /-: a hlavne mladí v poslednej dobe ako tak sledujem napr TV-noviny
čo sa týka technickej stranky na autoškole, u nás nám všetko poukazoval na obrazkoch a to bolo všetko.... takže s tym som až taká spokojná nebola....
Pre lost. Mam model HP ProBook 4510s. Pozerala som nieco aj cez Google, ale skoro vsetko je v anglictine a ked aj nieco najdem v anglictine alebo cestine, preberaju tam take odborne terminy, ze az. Mne to treba vysvetlit ako jednoduchemu clovekovi. :)))
Ked hovorite o tej autoskole. Ja som asi pred 6 rokmi tiez zacala chodit do autoskoly. Potom som to vsak prerusila, vlastne ukoncila, :/ lebo som prave ziskala pracu v zahranici. Stihla som akurat ten trenazer a nejake jazdy na cvicaku. Na cesty som sa uz nedostala.
Instruktor vsak pri skoro vsetkom zvysoval hlas. Bola som z neho taka nervozna, ze som zabudala aj to, co som vedela, do auta som chodila vyklepana a nakoniec som bola rada, ze som to prerusila. Uz na trenazeri hned 1. den na mna krical, ze neviem zaklady. Ze vraj predomnou mal dvoch chlapcov a ti to vedeli. Lenze to boli moji kamosi a vedela som, ze oni si skusali jazdu na otcovych autach. :/ A ja som si myslela, ze v autoskole ma maju vsetko naucit od zakladu. Mylila som sa?
Tiez som rozmyslala nad tym, zeby som sa opat prihlasila do autoskoly. Len sa bojim, ze opat natrafim na "trpezliveho" instruktora. Odvtedy, asi 6 rokov som vobec nejazdila. Da sa to jazdenie zabudnut?
Dalej ma zaujima, ja som sa ucila aj technicke stranky, motor, mazanie, kolesa, perovanie, vyfuk a pod. Niektori znami vsak tvrdia, ze existuju autoskoly, kde toto neucia. Je to pravda?
Dalsia vec. Neviem si predstavit, ako budem stihat pri jazde znacky, ktora co znamena? Ked sa mi zdalo, ze pri cvicnych testoch dlho rozmyslam. Limit som stihala, ale aj tak. Nechapem tych, co idu 160 km/h, ako to stihaju.
Vdaka.
lost, ja som tiež nikdy nebola na trenažéri... prvá jazda bolo rovno na hlavnu cestu cez mesto na cvičisko....
datelinka ((((-: nooo, tak to máte sladkého a sladkého.... jediné čo vám ostáva je sspapať to, k roku by som to fakt neodkladala :D
datelinka - :D, tak jeden pre synceka, jeden pre teba, jeden pre manzela...no, tak nech ma maly aj ten stvrty :P :))