Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

milli11

Skusala som to, ale aj tak to nejde, vypisalo mi, ze kvoli niecomu sa program neda spustit. Tak neviem. Aj aj tak velka vdaka, lost.
Ano, ojka, ja sa uz chystam spat.
Prajem vam vsetkym pekne sny.

lost

Neni zac..

tusim ze to je jedine co ma bluetooth v mene co som tiez nasiel, to si skusala ?

popripade tie ovladace by mohli byt aj na DVD/CD od notebooku ak take este mas..

(i ked ani toto nemusi pomoct, lebo ovladace sa sice niekedy poakzia len tak od seba, ale niekedy drzia v pohode :/ )

ak ani take nepomoze tak uz len vymysliet nieco ine :D

milli11

Vdaka.
Dobre, vosla ma Home Premium 64 kb. A teraz kam, aby som nasla ten bluetooth?
Je to toto?

Driver Network

Software Support for HP Integrated Module with Bluetooth Wireless Technology for Microsoft Windows 7

Lebo nikde inde som nazov Bluetooth nevidela.

lost

milli11, hmm no na windows 7 je mozno z tohoto zoznamu mozne vybrat :)
h20000.www2.hp.com
potom na stranke ktora sa zobrazi je mozne vybrat ten bluetooth. asi je to podla toho aky typ win7 mas , i ked mozno je vsetko rovnake...

lost

ojka
mne ich nie je luto hlavne z dovodu ze riskuju aj zivot nahodneho okoloiduceho :)
a hlavne.. preco by mal svoju nezodpovednost skovavat za frajerinu, resp. preco by mi malo byt frajera luto.. prezradim ti ze aj mne ich BYVAVALO luto, ale ked som si uvedomil ze je to zbytocne, tak uz mi nie je :)
ked take vidim, pomyslim si:
hold, smula chlapce..
alebo si nepomyslim nic, len ze "skoda tych zivotov"
lebo ono ja nemam sancu posudit ako to prebiehalo.. preto ten nezaujatejsi postoj "nic nepomyslim"
tak ale ta minca ma take dve strany..
jedna je ze ak frajem machruje, MUSI pocitat s rizikom, to je ako keby som vsadil moj majetok na cervenu a potom plakal ze padla cierna, no nebol by som na totalny smiech? :)
druha strana je ze ktovie ci je to JEHo chyba alebo chyba OKOLIA (zanedbana vychova v ohlade na zodpovednost, imunitu proti provokacii a zdravy rozum)
lebo ak zacnem vychovavat dieta a ZLE, tj. dam mu zly priklad (dam facku kamosovi za zly vtip - on nema sancu povedat ze je to zle, lebo to vidi, a zatial videl len to, tj nemoze posudit a potom zit spravne..)
tak potom mi je ich relativne luto...
ale tak, ja netusim :)