Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, on to myslel tak, ze tu klavesnicu kupil a zabudal ju tam, ci nie? Teda podla tej finalnej vety, ze "je to vobec mozne ist do obchodu pre nieco a vratit sa bez toho" tak do toho obchodu asi aj vosiel a kupil, iba sa vratil bez toho (? :D ).
Nvm, mne sa stalo aj to, ze som zabudla kupeny tovar... to je asi horsie :)
looost, no tak to sa darilo (: preto si ja radšej píšem poctivo na lístoček, že čo všetko chcem v meste vybaviť, kúpiť,.... no a pamäť si začínam cibriť až potom, keď si ten lístok pravidelne zabudnem doma (-:O ale tak klasicky sa i mne stáva, idem do drogérie kupiť mydlo... pokupujem kvantum iných vecí a mydlo samozrejme nekúpim (-:O
Lost, tak ma napada, ze som sa v EC pytala na cenu kavicky a on na mna vyvalil 70 KČ (jazyk som si musela rolovat spat po zemi :D ). Pritom to bolo deci teplej vody a lyzica kavy, wow...
Btw, to s tou klavesnicou - aspon si sa opatovne presiel po cestvom vzduchu, hh. To si nevsimol predavajuci? Ale toto sa uz stalo aj mne :) (len si neviem spomenut o aky tovar islo presne)
ano ano gorila to bola... cca 12,5 eur alebo viac o 12 centov ...
potom nejaka .eu stranka vyzerala na SR/CR priblizne a za 11,50eur
no a amazon.com je za 9.99USD :)
a to je cca 7.50eur..
sialene ako specificky trh sme.. ved to neni mozne...
aj audio cd drahe, platy male, mercedesy drahe :D
nepaci sa mi to..
ale vlaky su lacne, lenze tie meskaju alebo vymeskaju.
dnes som mal super den..
1. autobus meskal zo ZACIATOCNEJ zastavky 10 minut
2. elektricka neprisla, musel som ist inou, vdaka comu:
3. mi odisiel POSLEDNY vlak o JEDNU minutu skor ako som sa tam dostal, preotze:
4. elektricka bola pomalsia ako mala byt
5. a potom este zopar MHD busov co meskalo v BA pocas hladania obchodu ktory som aj tak nenasiel :D
eventualne som meskal 25 minut na teoriu v autoskole.. co je sice nanic ale uplne jedno. ale princip meskania bol uplne amatersky.. jak z mojej strany, ze som veril MHD, tak zo strany MHD ze nie su trestane za meskanie (ved co ta elektircka dostala defekt? :D )
uz sa tesim na vlastne auto... i ked to bude daleko nakladnejsie.. bude to pohodlnejsie a rychlejsie :)
uz coskoro snad...
Lost, na akej stranke to pozeras? Tie mastne ceny...
Ja som to objednavala inac z gorilla.sk ci ako sa to volalo, vlastne sa cudujem, preco som to vobec prevzala, mozno uz z principu som nemala... Ale neva, to CD zboznujem, len z gorilly som uz nikdy nic viac neobjednala :P
wow..
tak to je drzost..
osobne mi nevadi dat za CD povezme 10 eur.. ale s takym pristupom ich fakt mozem ototo :D
a rovno im to aj napisem , len ani emailovy kontakt tam nemaju...
no nic, usetrim 15 eur... a vymyslim iny darcek a potom to pekne z netu a legalne ukradnem, teda stiahnem... hehe, :D
Lost...jj, filmovy/hudobny priemysel = najvacsie hyeny!! To ako vazne chyt a napal, niet sa comu cudovat.
A mimo toho...ktovie, ci by ti to do sviatkov vobec dodali.
Predstav si, co sa mi raz stalo. Objednala som si CD Arethy Franklin, cakala nan 2 mesiace - nic. Asi po 4-och mesiacoch som sa rozlucila s predstavou, ze CD vobec niekedy obdrzim. Zabudla som na to a po ROKU (12-13 mesiacov) mi prisla zasielka - TO CD!!! WTF
ty wole...
guglujem si a hladam jeden album od Michaela Jacksona pre clena rodiny na Vianoce ako malu drobnost.. a co nevidim, DVOJNASOBNE vyssia cena ako z USA :D
tak ako LMAO !!!
To si akoze niekto kupuje originalky na SR za taku cenu?
Asi mam chut rozbehnut nejaky onlineshop a znicit tie skurene hyeny... :D
lleilla (: no tak poďme teda spinkať, lebo neposlušné "deti" nedostanú nič :D
teda aspoň mňa tak doma strašievali.... (-:O