Prečo ešte nespíte?

ojka

pche, niet veru nad dobrý konzultantom... to je na figu, že mi si nemôžme sami vybrať.... teda no, my sme si aj mohli, len kym mi nabehol ten náš AIS tak všetky dobre temy u konzultantov boli fuč.... ale toho čo som mala ja na bakalarku, tak to sa nemôžem sťažovať, ten mi aj o tretej v noci sem tam poodpisoval, taký akčný bol (:
dobrá víla a z akého pekného predmetu si mala skušku? ja zasa mam najradšej písomne, lebo mne ten jazyk zasa až tak dobre nekecá, ale veru poznám ludí, čo skoro nič nevedia ale vedia sa teda perfektne zo všetkého vykecať na celkom fajn známku (: och, retorika nie je veru moja oblast....

lost

bol som tam potom znova :)

ale nemaju tam take dobre... jedine tak za 15eur nejaka neviem aka...

ono tak ci tak mi este pride jeden balicek k pocitacu, nejake kable a tak, cize sa tam zmesti jedna klavesnica :D

ten pc zatial ani nejak extra nevyuzijem, tak mozem pockat, zatial zijem bez klavesnice :D je to narocne ale mozne :))))

zatial budem na notebooku na ten 1,5 dna :D alebo sa hodim do zimneho spanku :D

lost

no ta klavesnica, to som chcel kupit lebo som kupil pocitac bez nej.. tak tu mam jeden obchod blizko, ja ze skocim ta a kupim. ale primarne som isiel na postu a do lekarne a ta klavesnica sa uz nezmestila do hlavy :D

ale uz sa mi nechcelo ist, radsej si t oobjednam cez net a pride mi to az domov :D
usetrim 250 metrov.. :))

dobra vila

ojka, nezufaj, snad to dobre dopadne, hlavne ze tie ostatne mas uz uspesne z krku. Ja uz som mala skusku vcera, pisomnu, ja strasne nemam rada pisomne skusky :( - ustne su moja stafeta, no vysledky este neviem.
Hm, predstav si, ze ja ked som si robila bakalarsku pracu, mala som starsieho pana, ktory cez mail vobec nekomunikoval, vravel, ze ich nevie pouzivat. Mobil nemal, museli sme volat na pevnu a yupiii, ked to niekto zodvihol. A nikomu z nas s nicim nepomohol, odbil nas "je to vasa praca, robte si to podla seba". Fajn, nie? Hlavne, ze potom ich tak ohodnotil, ze toto a hentoto...nebol tam nahodou preto, aby poradilo a vytkol? A nie, ked mu odovzdame hotove prace... a za toto dostava bonusy, FAJN!
3 sme mali u neho pracu, vsetky tri na "D", ale mne sa potom pred celou komisiou ospravedlnil, ze podcenil moju pracu a prepisal ju na B. Super, nie? Akoze, poviem ti narovinu, ze s tou pracou som si dala VELMI ale VELMI zalezat a ked som uvidela to D, padla mi sanka... takze sa uz velmi tesim na diplomovku.

ojka

dobrá víla, no už mám po zápočtoch, zajtra by som mala mať vysledky z toho posledného, a ten mi asi dopadne najhoršie, lebo tie ostatné dopadli nad moje očakávania :D
skúškovať sa začne u mňa takto o týždeň, tak už pôjde do tuhého... a čo ty? po zápočtoch? či už skúškuješ? (:
ja už som písala aj mojej vedúcej čo mám na diplomovku, len teta sa so mnou akosi nechce rozprávať, mi ani na mail neodpísala.... hm...