Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, ja som ti normalne nevedela odpisat, zmizol mi cely odkaz...zevraj v mojej sprave boli zaznamenane "podozrive utoky na nejake webove stranky", coze??? O ziadnej som nehovorila, iba ti odpovedala na otazku, ale jedno :-/. Tomuto zdraviu pekne sibe!! tak toto teraz mozu oznacit sa utok, ked chcu! :D
pred 8 rokmi som sa učila jeden rok po francúzsky, potom som sa nejaky čas učila anglicky, nemecky, jeden semester španielsky a strašne sa mi páči ruština, sestra ju začala teraz na výške študovať.... ale viete čo je na figu? že riadne viem akurat tak po slovensky (-:O
lost, not yet? pero estas muy inteligente (: je to krásny jazyk a keď to porovnám s inými, aj s celkom jednoduchšou gramatikou...
dobrá vila, dakujem (: a aký máš pocit z tej skúšky? a kedy by ste mali mať tie vysledky? či to je vo hviezdach? (;
lost - ja som teiz zvacsa samouk...aj ked spanielsky som chodila 1x tyzdenne na 1 hodinu...teraz uz nestiham :(, ale od noveho roka by som chcela zas... Ja stale sprtnem do nejakeho jazyka...aj rusku azbuku viem citat a pisat a aj nieco hovorit. Rustinu zboznujem.
ojka - gratulujem, vedela som, ved ty si taka kocka! :D (v dobrom). Aspon si myslim, ze si... ale aj ja sa snazim byt, tak co uz :D Vysledky mojej skusky ale este stale neviem, joooj :(. A nezabudaj, ze sa nam stale viac oplati studovat a ucit sa do buducna, ako odpisovat...DUFAM :)
dobra vila y ojka, not yet :D
pred rokom som skusal samostudium, lenze som sa daleko nedostal lebo na to "nebol cas" .. ale v tomto zivote by som sa rad naucil este espanol (ale to bola tusim verzia castellano - neviem ale aky rozdiel je v tom), francais, deutsch, a mozno aj rusky casom :D
dnes som len zapocul nejakeho, asi originalneho spaniela na zastavke.. tak som si spomenul :D
ucili ste sa spanielcinu? :)
och, neverim, že si ešte niečo z toho jazyka pamatám :D ešteže pozdraviť viem (((-:
uau, ten posledny zápočet skončil nad moje očakávania (-:O
dobrá vila, čo sa týka tých ťahákov, ja si pamatam, že v prváku som si spravila na teoriu z matematiky tahaky, ale nemala som tu guráž a svedomie použiť ich, ja som padafka a bojko asi (:
lleilla, no ty si to najlepšie vyriešila (((-: a tebe to kedy začína? kedy bude prvá skúška? (:
loost, hablas espaňol? (:
como estas hoy? dobrá vila, nada nuevo para mi tambien...
Holla, nada de nuevo. Que tal, Lost? :D
Leilla - no, vidis to :D
ojka, ja mam rada ustne preto, lebo tam si je kazdy rovny. A nie pisomne, ze niekto, kto sa neucil, vsetko poodpisuje a ma to! Ja si tahaky temer nikdy nerobim, ani nemam guraz to vytahovat a radsej sa to naucim, nestoji mi to za problemy a beztak na statnice to budem musiet sypat, ale aj tak ma nastve, ked si tam niekto naklusa a vsetko odpise...na ustnej by sa mu to nemohlo stat.
No, vykecat sa je tazke, na žurne to tak nie je, lebo musis vediet fakty a fakt by si neverila ake prkotinky, nadarmo mas podrezany jazyk, velmi ti to nepomoze :P, ozaj nema k comu, ked nehovoris k veci. Na ekonomickej musis aj logicky rozmyslat, tam sa to vyplati najma tym, co aj vedia a chapu, co sa ucia. Takze u vas je to naozaj mozno naopak a oplati sa im to opacne :P.
Ojka, rozhlasova tvorba sa to vola, v letnom mam zas televiznu tvorbu, tak uvidime, co to bude zac.