Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Raz to predychas...ale hlavne pockaj, ak ti zachuti, oj oj oj :D. Ja som si raz tiez dala poslat sladkosti z usa. Oni tam maju bombove sladkosti! Jedlo odveci, najma chleba a pecivo, asi by som tam umrela hladom, alebo by to koncilo tak, ze by som jedla iba same sladkosti a pribrala ako prasa :D. Tak ma stve, ze tu sa nedaju kupit tie ich veci... ale v mexiku sa daju niektore, tak mi brasko zvykne nosit :DD. Preto vravim, pozor, ked ti ryza zachuti, je to navykove, ale ta je aspon zdrava :D
Ale takto to nejak vyzera:
Decka a neviete mi v niecom poradit? Teda, leilla, ty si na tom mozno podobne ako ja (s tym rozdielom, ze studujes v cechach a tam sa to moze lisit).
V aprili roku 2012 dovrsim 26 rokov, vtedy budem v skole akurat piatacka - takze to bude nejako tesne pred skoncenim semestra. Myslim, ze stat uhradza studium iba do 26 rokov. Ale nevie mi niekto povedat, ako je to v tomto pripade??? Letny semester zacnem este ako 25 rocna. Takze mi ho nemozu dat zaplatit cely, ci ano? Alebo naopak, kedze ho zacnem ako 25 rocna, tak ho ani nemusim uhradit? Alebo budem uhradzat iba dni, ked budem studovat uz ako 26 rocna?? Vobec neviem :-O. Sakra, ze som sa nenarodila o nejake dva mesiace neskor, to by som uz aj zostatnicovala :D
ja nepoznam... ale za 9 eur by mi to ani dole krkom nezliezlo :D, ufff (teda zavisi od mnozstva)
fuha, tak niekoho kto vie po grécky, tak nikoho nepoznám (: ale mojím vzorom v učením sa cudzích jazykov je moja kamarátka (: vie perfektne po nemecky, anglicky, základy francúžštiny, dorozumie sa po holandsky a teraz sa vydala, býva v saudskej arabii a za pár dní sa naučila písať a už sa dorozumie aj hovoreným slovom ((-:
uff, ludia tie naše staré intrákové okná ten silný vietor v noci a ráno prežili, ale mala som podchvíľu pocit, že ich vyvalí.... a cestou do školy som ráno skoro uletela ((((-:
zábavné, pre vás aká to vzácna vec, ovládať ruštinu... ja som taká stará, že som ju mala na celej základnej škole.
inak, spolu s matematickými symbolmi dobrý základ pre poznanie gréckej "alfavity". gréci, s ktorými som sa stretla boli v nemom úžase, že dokážem čítať po grécky :-))
fajn...a s tymto nebol...hlavne ze mi vypadol polmetrovy odkaz...yuch yuch