Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
www.youtube.com
krásne sny všetkým...
datelinka, ani tvoje svedomie ešte nespí (: a čože sa ešte snažíš? niečo do práce? či domáca robôtka? (:
všetko spí, všetko sní.... asi len datelinka bdie a snaží sa :-)))
www.youtube.com tvrdé, ale pravdivé... čo vy na to?
ehm, a inak pekný večer prajem (:
No alergie..
Mlieko, muka, vajicka - najhlavnejsie..
A potom este nejake drobnosti v zlozeni, ani neviem presne :D
arasidove maslo - toto som extremne casto pocul (poznate serial LOST a toho chlapika co vyhral tu loteriu (ten co ma nad 150kg), ten to stale jedaval :D )
aj karamba.. aj na arasidy som alergicky :D
jedine ze by som sa z nich nejak vyliecil :)
lost - lol, s tou hypotekou :D.
Hmmm, na co mas alergie? Ja nvm, oni maju par fajnych...trebars tie ich cokolady Hershey´s su fajn, ale mam rada keksiky Oreo (vyzeraju nieco ako Disko keksiky, ale daleko ich predcia, samozrejme), a peanut butter cups si nikdy nechutnal? To je strasne good :D... Clovek to prv ochutna, ze to nie je ani moc dobre (ako napriklad moja mama) a potom mi zbasti cely sacok :DDD - to je take s arasidovym maslom, ale fakt mu prides na chut!
Co sa tyka toho veku... ani nehovor, ja som strasne zvedava, nerada by som doplacala na skolu a vobec to nikdy neviem vygooglit, do prcic :-/
no to hej, navykova :D
ale tak ... tej ryze vela nezjem :)
netusim kolko denne, ale jem to v priemere nie castiejsie ako 1x denne.
ak to bude zdrave, dam aj 10 eur za kilo :D ale viac asi nie..
no a sladkosti :D
z USA som tusim este ziadne nemal, odporucas nejake konkretne? :)
len z japonska som mal nejake cukriky a sladkosti a zuvacky...
inac som chcel si z usa a okolia doviest aspon tonu sladkosti,ale blbe alergie :(