Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja som na tom rovnako :D
zacal som nenavidiet modernu techniku z vlemi jednoducheho dovodu :D
- VSETKO KOMPLIKUJU :D
A je to vlastne nanic.. lebo rastie vykon, ale zaroven aj naroky, ale ze by rastla s tym priamo uroven aj efektivita alebo kvalita, to nie vzdy tak lahke posudit :)
Obzvlast ked sa snazim pustit si film, potrebujem : zapojit pc do tv, nastavit obraz, stiahnut prehravac, pustim film ze juhuu a bum padlo to lebo nemam kodeky.. tak ich stahujem hladam atd atd a nakoniec sa to sice podari, ale obraz nepatrne seka, hold moje oci to postrehnu a vadi im to...
asi je ten 1100 eurovy 125cm televizor v kategorii "drahy ale aj tak smejd" :D
lost - aha! To je prakticke, netreba to nikam napajat :P. Ja sa citim uplne stratena v dnesnom svete techniky... Ja viem iba zakladne veci - zapnut pc, vypnut pc...pustit na ipod-e pesnicky (ale stiahnut ich don uz nie :D )a podobne...
Mam doma take nieco ze wii fit, poznas to? A tiez xbox...karaoke atd... vsetko mi to bracha pokupoval...super veci, ale ked nie je doma, ledva s tym viem hnut... trebars nvm ako vase, ale nase dvd neprehrava napalene filmy. Trebars priatel ked stiahne nejaky film, hodime ho na cd a vieme u nich pozriet na TV... u nas sa to neda, neprehra to dvd player. Tak to xbox berie normalne usb klucik, ze tam hodim film a strcim don (xbox je napojeny na tv), takze nie je problem...akurat neviem, ako sa to robi, lebo som to v zivote nerobila...haha...ach, boze...ked to takto pojde dalej, tak to bude velky problem... trebars aj mobil mam uplne zakladny, storocny... ja potrebujem iba na smsky a volania...ani by som nevedela, ako sa nan pripojit na net... Aj mp3 co som mala, uplne najjednoduchsi, ale mne fakt stacia taketo jednoduche veci, bo s nimi aj tak neviem hnut! Ja som taka lava a nenarocna zaroven :D.
Datelinka, hej, do tych olympusov som davala inac uz vsetko mozne... jednoducho maju slabu vydrz, vycucaju HNED vsetko!! Naozaj sa mi stalo, ze po 8tich cvaknutiach vypovedal sluzbu... teraz nam sluzia len ako "domace fotaky", na vylety a pod nam sluzi ten druhy.
Boze, iba pevne verim, ze ten Samsung cosi vydrzi, lebo ma hodi o zem, ked kupim nejaky "shit" :-/... drzim sa toho samsungu, lebo na to mam zlavu (kedze sme si kupili 3D samsung telku...). Tie drahe by isto boli superne, ale tie lacne su asi pri vsetko rizikove... Tak teda kupim to drahsie, snad to bude aj lepsie... drzte palce, lebo vazne ked to bude nieco co 5x cvakne a dovi, ja budem plakaaat.
dobrá víla, napadlo ma ešte, kupuješ alkalické baterky do fotoaparátu? lebo tie by každopádne mali vydržať viac ako len pár záberov.
Dakujem za rady :), myslim, ze aj ta nv30 by mala mat taky akumulator ako spomina datelinka. Teda aspon co som vygooglila...len predpokladam,ze nebude tak vykonny /za tu cenu/.
Lebo co ja mam lumix, ten je tiez strasne fajn a so spominanou bateriou, ale to su vsetko drahe fotaky, a teraz hladam nieco lacnejsie, ale asi vezmem ten nv30, ten es30 nerisknem...ten treti typ som este negooglila, tak popripade checknem aj to.
Myslim,ze pre niekoho, kto nema fotak a ani si ho nebude moct este pekne dlho dovolit, to bude pekny darcek...ale ako vravim, radsej do toho investujem tiez viac, ako kupit jedno z najlacnejsich a najhorsich... mne v prvom rade ide o tu bateriu... nech to vydrzi ASPON takych 40 cvaknuti.
Lost - ja ani neviem, co pises s tym PSP, to co je? :D
Ale brat vlemi chce(l) PSP nejake :)
Ze PSP 1 ... som mu hovoril nech zoberie PSP 2 ze to je lepsie, ale on ze "ale to nie je kompatibilne s PSP 1 a kamosmi maju PSP 1 tak ja nechcem PSP 2 lebo si nemozeme vymienat hry"
Ale ako pozeram, terazje asi v predji len PSP 3000 :D :D
Pozna niekto tieto PSPcka? :)
lost, darčeky? a pre koho?
niektoré sú fakt absurdné, napr. minigolf na toaletu
darceky.sme.sk
mňa už darčeky dávno netrápia. skôr som zhodnotila, že ich je nejako príliš :-))