Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobrá vila (((((-: no tak ja nie som asi ani tá spomínaná laň a ani plnoštíhla deva, skôr taký zlatý stred by som povedala.... (: a priatel namietky zatial nemá, sem tam len podpichuje (:
vám tá stránka neblbne? ja ked chcem dlhší príspevok odoslať, tak ma to zruší... )))-:
ojka - no, neviem... ja som dost sebakriticka ked ide o postavu. Poviem ti tak, ze stihlucka lan nie som, ale zas ani plnostihla (od toho som o dost chudsia) som ten zlaty stred :D. V drieku stihla, v bokoch krivkata (to ale hadzem perly :D ). Ale zas nemam siroke boky - take tie primerane k postave, ale i tak ich nemusim :D. Tak ti poviem, ze je to uplne v pohode, ako bezne nepribrate ani nevychrtle dievca, ale malo by z coho zijst (alebo skor posilnit). Mne sa lubia take tie stihle postavy...napriklad postava takej Audrey Hepburn, co by som ja zas nikdy nebola.
Ale zas videla som uz aj plnostihle baby, ktorym to fakt seklo. Keby som bola chlapec, asi by sa mi viac pacili prave tie... Ale radsej sa drzim tej nepribratosti (vsak ked budu rocky pribudat aj tak to pojde dole vodou). Ale priznam sa ti, ja strasne rada jem! :D Je to nespravodlive, ze nemozem jest kolko chcem :( ( :D ), lebo sa od vsetkeho pribera a ja teda priberiem aj od jedneho jogurtu, neviem ako ty :P.
Vravim, cvicenie by stacilo, ale pohybu nemam tolko, kolko by som mala mat... Nato niet casu, ale velakrat ani nalady, priznam sa...
A co ty a sviatky a spusta jedla? :P
Mena? Hm... tych mam do tych 10, co sa mi pacia uz roky. Ale velmi sa mi paci meno Aurora, ale priatelovi od toho mena stoja vlasy dupkom. Ale kto bude to babo vynasat, ja ci on? Tak nech kušuje, kto vynasa, ten menuje :DDD (ale inac nie som striga :D, ja si iba zo vsetkeho robim srandu). Jemu sa paci moje, teda Valeria, ale zas mne sa strasne nepaci, ked mi niekto povie Valika, co je zas odvodenie od mena. Tak velmi ani nechcem, aby malej tak hovorili... Bola by Valery... Alebo Valeria Bella (ani dvojite sa mu nepacia.) Bella - po jednom malickom 4.rocnom dievcatku (dnes uz ma vlastne 9, ale odvtedy som ju nevidela a viac uz ani nebudem), ktore som velmi, velmi, velmi zboznovala.
A pre chlapca...to asi po priatelovi :)
A tyyyy?:DDD
uau, tak to bude o dalšieho cestného piráta na ceste viac (:
noo, poslednú mám 25.1.,... teda poslednú ak nebudem musieť ísť na žiadny opravák... (-:O čo by som fakt ale fakt nerada....
no veru hej, teraz vyšli sviatky vianočné na víkend, škoda toho, mohlo byt cez týžden viac volna (:
volno mam len do konca tyzdna, buduci tyzden mam pracovny s vynimkou silvestra:)
ano, uz aj testy a zaverecna jazda tuto stredu:) Dakujem za palceky:))
A tebe kedy koncia skusky? Kedy mas poslednu?
denniska, fíha, zaverečka... to už akože zaverečné testy a jazdy túto stredu? tak to moc silno všetky palce držím....
a ako dlho budeš mať voľno? (:
nooo, ja mam rada aj leto, lebo je pekne , teplúčko a hlavne mám voľno (-:O
dobrá vila, fuha, no ja to vidím tak, že budem rada, ak budem vedieť rozvrh aspon 2 dni pred začaním letného semestra :D len dúfam, že nejaký ten den volna tam predsa len bude....
ejha, a aké mená máš už teda vyhliadnute? nože prezraď (;
nooo, ale však také hrozné to predsa nemôže byť, že by ti nejaké to kilečko na vyše uškodilo, či?
ahoj ojka, keby to bolo na mne, tak by som sa v case preniesla do nejakeho pekneho leta, nakolko zimu nemam prilis v laske:)))
Ja este nedovolenkujem, zajtra mam posledny pracovny den, takze az takto o den mozem povedat - vivat dovolenka:)) Tak ti drzim palce pri skuskach
Mna caka zaverecka v stredu, tiez sa mi to uz krati:)
ojka, veru, viem... A to nam rozvharka este napisala, ze jej je luto, ze presne stvrtaci maju tak pobabrany, najhorsi rozvrh. Ale preco ho potom nepostavila rozumnejsie? Je naozaj katastrofalne natrieskany a budem rada, ked budem mat jeden den volna!! Uz mam normalne obavy, ze si budem musiet zhanat intrak alebo privat, lebo sa nedostanem domov :((.
Btw - ja uz mam vsetko premyslene, ved uz mena vyberam :D (vlastne tie uz od 14tich, haha :D )
No, odopieram si preto, lebo cez Vianoce stale viac papam :). Ked vidim tu spustu dobrot, nemozem odolat, neviem si povedat dost, ako mozno iny clovek...aj ked pocas roka mi to problemy vobec nerobi! Ale ked su sviatky, veruze ano... A pribrat nechcem... to uz radsej skor schudnut... :P. Idealne by stacilo posilnit, ale ked ja tak nenavidim cvicit!!! :-/
ahoj dennniska, tak my sme sa tu už dlho nevideli (: ty sa v čase nechceš nikam preniesť? ja ešte nedovolenkujem ani omylom, ešte skúškujem,.... ale fakt už mám veľku nechut.... a čo ty? už voľnuješ? a čo autoškola?