Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

ach jaj, dobrá vila, ty to máš tiež dobre naplánované (((-: a to už nebodaj vieš aký budeš mať rozvrh? a ty si ako skuškovala? ja mám veru ešte v stredu večer jednu skušku, už aby bolo po nej...ejha, a prečo si tak odopieraš to sladké? cielené chudnutie? či?

ojka

ach jaj, dobrá vila, ty to máš tiež dobre naplánované (((-: a to už nebodaj vieš aký budeš mať rozvrh? a ty si ako skuškovala? ja mám veru ešte v stredu večer jednu skušku, už aby bolo po nej...ejha, a prečo si tak odopieraš to sladké? cielené chudnutie? či?

dobra vila

ojka - a preco vlastne tak tuzobne ocakavas stredu vecer? Este si v BA, skuskujes? Ja ze uz si doma v pohodli... :)

Dennniska

Ahojte ludkovia. Prisla som vas pozdravit:)) Mam chvilku cas, tak vam sem trosicku nakuknem:)

Ako sa mate? Uz dovolenkujete, oddychujete?:)

dobra vila

Nieee, to sa mi potom blizi uz ten hnusny letny semester s najhorsim rozvrhom aky si len student vie predstavit! A tiez skusky, ble ble ble :P.
Tak teda...nech je uz radsej 24.12.2012 :DD - po vysokej skole (uz v juni toho roku dufam) a preto december, lebo uz snad nebudem v neistote co so mnou bude a budem mat pracu a mozem snivat o babatku, hh :D

Ojka - na figu...rozhodla som sa odopierat si sladkosti do Vianoc, ale nie moc uspesne...perfektne som sa drzala tyzden a teraz som prave zjedla take tie drobne pernicky a to spuuustu :-/ a pohyb nikde...asi idem cvicit, nutene, sa mi nechce :-/

lost

uz aby bol 1.1.11 :D :D

som asi v 33% prace ktoru mam dokoncit do konca roka a to mam 50% z terminu za sebou...

nejak sa neda robit vsetko naraz :D

ale nejak bolo nejak bude snad :)