Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inac, ta sexy cervena obrazovka akosi dost casto naskakuje. na nervy toto...
lost, dnes mi už niekolko krát nabehla tá sexi červená obrazovka, technická prestávka, prístup zamietnutý.... (-:O
no v mojom okoli tu bol doost podobny, len 2x vacsi tak preto :)
bude to biely trpaslici pudel :)
jj minule vlaky preto som sondoval
zistil som ze jedno kupe by ma vyslo na 150eur
za taku sumu by som uz ukecal aj nejakeho taxikara co ma mercedes :)
nerad by som cestoval so psom prvy krat 4 hodiny vo vlaku s 5x cudzim clovekom v nejakom malickom kupe :)
povodny plan bol ze si spravim vodicak a kupim nejake auto a pojdem tam sam.. lenze to by uz bolo takmer nemozne stihnut (no dnes uz nemozne legalne), tak plan sa zrusil :D
do hrášku aj s netom...
už na X-tý krát vám chcem napísať...
ahojte (:
lost, z teba sa taký cestovateľ stáva... (((-: kvôli tomu havovi si si sondoval minule tie vlaky? (:a čo to bude za hava?
inko (: tak si sa rozbehla so skúškami? koľko ich máš už za sebou? ja mám jednu ešte v stredu pred vianocami... to bude zaujímavé... nooo, a zuzic, tak tu som tu veru už dlho nezazrela, snáď je v poriadku a darí sa jej...inko, tak sa teda opatruj, ešte trošku pouč, pooddychuj a pokojne posviatkuj a držím palce na skúške (:
och marnost! :D
a co u vas tam nepredavaju hafanov?
...no ten bycikel je dost dobry napad :D
a hlavne nezabudni na snehove retaze!
Zatial len spekulujem ako by som to vyriesil :) :)
Zatial ma napadlo:
1. lietadlo rano z BA do KE
2. IC vlak do KE (mal by som 40 minut na presun do BUS stanice)
3. Rychlik mimo KE
4. o den skor sa dostat do KE a prespat tam, cize by som tam dosiel na poobedie a odisiel na poludnie
To prve sa mi zda byt asi prilis stresujuce, ta dvojka mala byt plan A a mozno to pojde ale vstavaanie mi robi problemy, ta trojka to iste, a ta moznost styri je viac "adventurous" (dobrodruznejsie) :)
Alebo moznost 5. oprasit bicykel