Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobrá víla, my máme foťák s akumulátorovou batériou (ako v mobile), neviem si to vynachváliť. na displeji máš zobrazenie nabitia akumulátora, takže vieš predpokladať, ako dlho ti akumulátor ešte vydrží. nepamätám sa presne, ale myslím, že sme za 12 dní dovolenkového pobytu a niekoľko stovák fotiek a minút videozáznamu nabíjali asi len raz :-)
dobra vila, no do manualu sa da dostat to uznam :) cca po 10 hodinach "sa chytam" ale neviem, ja som typ cloveka co znenavidel komplikovane stroje :)
ked uz manual, tak jednoznacne ferrari alebo lamborghini :D
... ked budem velky :)
k tym fotakom:
no nejak sa velmi nevyznam :)
ja som si kupoval canon ixus 850 ci nieco take z usa pred 3 rokmi akurat.. a baterka mu drzi tak na .. ani neviem ale asi 100-300 fotiek.. ale kupil som si schvalne 2 baterky a ak nahodou, tak len vymenim a ficim dalej :)
na ten prvy som nejak nenasiel vela review ale ten druhy ma celkom slusny tu:
www.trustedreviews.com
aj to hodnotenie ma vcelku vysoke pri 8-9 z 10..
lenze stoji tak o 40 eur viac tusim.. ale podla tej recenzie to stoji za tu cenu :)
alebo nepozna niekto tento "samsung EC-PL200"? Este tento by som nejako zakupila z posledneho grosa... asi nemate nikto ziaden z tychto, ze? A nejaky znalec tu asi tiez nebude...vuaa, kto poradi.
:P ... inac, do tej prevodovky sa dostanes... ja doteraz nechapem, koho co bavi na automatickej... ved zabava v jazde je presne to, ze si musis prehadzovat a nielen drzat volant a tlacit plyn :D
Btw, lost...nevyznas sa trosicku vo fotakoch??
Pozerala som dva typy a to samsung EC-ES30 a samsung NV30... V podstate mi zalezi iba na tom, aby sa nevybil po 10tich cvaknutiach!!! Mam totiz dva olympusy a aj ked je to vseobecne dobra znacka, fotaky su o h... lebo mi cicaju baterky (hocijake) ostosest...ani dobijacie su mi na nic...zozeru ich raz dva... tak teraz mam lumix nejaky, ten je peckovy, ale bol aj paradne drahy...ale priatelovi do daru chcem kupit jeden z tychto dvoch... (viac uz do toho moc neviem vrazit, lebo som mu uz kupila dost drahe usb s velkou pamatou)
mal som hej :)
bolo v pohode :D smykalo sa menej ako som si myslel ze bude... i ked pri 30 az 50 kmh by som sa toho asi moc nenamsykal v meste :))
a hlavne ked instruktor stale stresoval :D
nerad velmi nerad chodim na tie jazdy, ale ked sa to auto uz robehne tak mi to je jedno :D
hlavne ked mi minule taky starsi instruktor ze "a teraz dolava a tam doprava, zaradime trojku a ideme dolava, ale podradime atd atd"
myslim ze uz minuli vsetko triky ktorymi by ma mohli "prekvapit" :D (klop klop ? :D :D )
je to ale celkom v pohode, len nemam rad rozbiehacky a tu spojku :)
ja chceeeem automaticku prevodovkuu :D :D :D
este 11 jazd... tento rok stiham este 4, mohol by som 5, ale idem pre psa tak budem BUSY !! :D
som zvedavy kedy sa to podari dokoncit.. :)
Lost - den stvoreny pre autoskolu, ze? :P Mas dnes jazdu?
18. 12. Deň slovenskej poštovej známky a filatelie
18. 12. Medzinárodný deň migrantov (OSN)
Pokračuje nám Medzinárodný týždeň jazykov. Včera bolo tomu 240 rokov, čo bol pokrstený Ludwig van Beethoven.
Krásny zasnežený víkend vám prajem (:
Pred 132 rokmi sa narodil ruský vodca Josif Vissarionovič Stalin.
Narodeniny dnes slaví i am. režisér Steven Spielberg (64) - Čeľusti, Indiana Jones..., Schindlerov zoznam, Jurský park, Zachráňte vojaka R...yana, E. T. mimozemšťan (každý z nás videl aspoň jednú takúto klasiku),
čes. zabávač Marek Eben (53),
am. herec Brad Pitt (47) - Pán a pani Smithovci, Trója, Babel, Dannyho trinástka, Mexičan, Klub bitkárov, Legenda o vášni, Kontakt,
ďalej argentín. tenista Martín Rodrígez (41),
am. herečka Katie Holmes (32) i am. speváčka Christina Aguilera (30).