Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

Ale spoliehat sa na to ze budu nejake technologie ... No to je ako s ropou :)
Mina sa rychlo, ale takmer nic sa nerobi na migraciu z ropy na alternativne palivo...
I ked velmi do tohoto nerozumiem... Je to dost divne :)
Pretoze pripada mi to ako VELMI krehka vec (vsetko cely svet a ludstvo.. )

lost

Vdaka Bohu za dar flegmatizmu :)
Cestujem tucty tuctov kilometrov len aby som stlacil jedno cierne tlacitko, funguje.. odidem, otvorim notebook, zistim ze sa to zas pokazilo, tak zajtra dalsi vylet... Som zvedavy co to bude tento krat...
Toto je ale stagnacia... Ale pri mojom povolani Murphy válí ... na 100 per cent... :D
Ty Murphy jeden !! :D

lost

Zima, hlad, vycerpanie, nechut do zivota / prace :D

Co viac mozem chciet :P :D :D

Ked som prisiel domov, nevedel som co skor.. ked ma clovek vsetko na minime (hravate Sims ? :) )

No zatial vyskrknem odtial hlad a zimu ... zvysok uz cokolada a hudba zachrani :D

ojka

ahojte (:
ach, práve ma v kúpeľni na dievčenskej izbe obehla mužská návšteva.... no schválne, či býva v sprche tak dlho jak tie devy naše.... :D
ako sa mi inak máte?

lost

Dnes nic, lebo som bol cely den prec s rodicmi :)
Len rano rohliky...
Ale nejak dostavam chut na ryby :)
a dosvedel som sa, ze mametu blizko nejaku farmu na rybym nejake jazera :)
asi tam zajtra alebo niekedy skocim ze co to tam vobec maju :)
asi nejake nase sladkovodne ryby.. mnam :)

a ten smajlik je perfektny :)
tie modre oci, teraz neviem ci "ups, zadal so mzle znaky, no tak ved ja to nebyl, pustite moj prispevooook" alebo mozno nieco ine mysli ten smajlik :)

ojka

looooost, tak ten prvý smajlo by sa hodil k tej navrhovanej zelenej , a ten druhý strašidelný k terajšej červenej, ale že úplne ((((-:
fíha, a čo dobrého si dal dnes tak za skorého dňa vypekať? nože sa pochváľ....

lost

Musim napisat prispevok, lebo potrebujem zistit presny cas..
Obcas sa stane ze nezadam odpocitavanie ked tam hodim na pecenie :D
Ale pamatam si ze prve co som urobil je pisal nejaky prispevok ked som dosiel za PC... Tak podla toho zosynchronizujem :)
Zdravie velmi pomohlo teraz :)