Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

Hmotnost cloveka je len relativna :)

V starobe ked sa zastavi metabolizmus kazdemu, tak kazdy budeme spominat na stare dobre casy :D

dobra vila

ojka, tak ty si taka podobna fajta ako ja :).
O-o-ooo, zeleninku ja moc rada :D. S ovocim mam sem-tam problem - ani ho tak moc neoblubujem :-O, povedala by si? Napriklad teraz tu chrumam jablko kvoli vitaminom, ale v podstate jablko moc rada ani nemam. Neviem, akoze mi staci vziat si ho tak raz za dva mesiace. A to iste take jahody, broskyna, marhula, pomaranc...
Jedine, co by som zaradila z ovocia hore na vrchol je u mna melon a ananas...
A teraz by som si dala aj mandarinky, ale v obchode mali iba tie s tou hnusnou, tazko sa supajucou korou :( :P.

ojka

lost, tak toho 23. beriem :D môže byť....
a už si to teda všetko vymyslel a doplánoval cestu tam a nazad aj spolu s ubytovaním? (:

ojka

nooo, však to je dobre, ked si doma aspon takto zahopláš, ver mi - stále to je lepšie ako nič a byť stále len vyvalená pred TV (: ja sa tiež nejak "enormne" :D nehýbem, ale je to ok, aktívny športovec zo mna asi nebude :D i ked je pravda, že viacerím to ide spolu lepšie ako človeku samému... aspon ma viac chuti... (:
hej, hej, to meno sa páči mne a priatel nechce o nom ani počuť :D čo už.... je také pekné, moderné a nie je ani moc exotikuš, počula som už aj "horšie" (-:O no a to moje má meniny 10. februára, tak skús pohladať :D ja by som to svoje nemenila.... (:

ojka

dobrá víla, s tým si netráp hlavu, že ako vyzerajú kamarátky, pokial ti zdravie slúži, tak bud spokojná s takou váhou ako máš... a ak mám pravdu povedať, na tvoju výšku sa mi zdá tá váha akurát....ja mám okolo 175 cm a 65 na hmotnosti, plus minus niečo hore dole, ako kedy (: a tiež nie som ako patik (: takže ked sa to tak vezme, tak sme kočky ako lusk, tak aké tam smútenie za ostatnými postavami (: a popravde, ja som sa nikdy nesnažija ani chudnúť, papam čo mi chutí ale najradšej chrúmem ovocie a zeleninku, to si spolubývajúce niekedy neodpustia kompliment, že som ako zajo :D

lost

tak namiesto 1.1 nech je 27.12 :D

ale najskor nech je 23.12 :)

... lebo 27 budem mat konecne psa :D

snad to pomoze prekonat temne dni tejto zimy :) a nasledujuceho desatrocia :)

dobra vila

Ojka, meno Timea sa mi velmi paci, to sa tvojmu priatelovi nepaci, alebo prave jemu sa paci a tebe nie?:D Mne sa lubi, lebo ma nadych tak trosku cudzieho mena a nie je caste a hlavne pekne. Ja by som ho v pohode zvolila...
A ojka, ako sa vlastne volas ty, ked to nie je tajomstvo? =)

dobra vila

ojka - to je to, ze mne nic vydrzi dlho, co sa sportu tyka. Jedine, co praktizujem "pravidelnejsie" je tanec - a to tiez sama doma. Esteze mame rodinny dom a nikomu neskacem nad hlavou :). To si hodim ipod na usi a hodku-dve si dobre zamakam na nejake pesnicky. Behat som si sem-tam zasla ale to tiez nema ucinok, pokial to nerobim pravidelne. A hlavne, samej sami nechce! V tomto som asi velmi nesamostatna :(. Este ani na korcule si nevyjdem sama :-/, iba ojedinele...ale uz tu mam po ruke korculiarsku drahu tak na jar sa snad vsetko zmeni...:)
A ozaj, este som ti s tym jedlo zabudla povedat, co je este ten moj hacik - moje obdobia. Ja mam vahu dost premenlivu... teraz mam dobre odbobie, ale mavam aj obdobia, ked naberiem 5 kil ( :D ). Napriklad na strednej som mala 58 kil pri vyske 173cm (a to som bola fakt stihla) a ked som dostudovala strednu a nezobrali ma na vysku pribrala som takmer 10 kil!! To uz som bola dost "macatá", aj ked vobec nie tucna... ale bola som to spominane krv a mlieko. Potom som zas schudla, zas pribrala...a vlastne teraz mam tu vahu, co sa snazim drzat - 62 a je mi s nou ok, ale aj ta pojde raz hore, a potom znova dole...jojo, ale uz tych spominanych +10 som neschytala, lebo to uz bolo rizikove, davam si pozor. Nejako som sa opustila v tom obdobi. Preto ja viem, ze stihla nikdy nebudem, iba taka bezna... a tiez si myslim, ze casom, ked uz budem mamina, alebo mat 40, nebudem patrit medzi tie sexi stihle maminy, ale skor medzi tie krivkate :D. Ale zas ja mam strasne pevnu volu. Ked si raz poviem stacilo a schudnem, dokazem to. Iba mi je luto toho, ze preco ja nemam taky dobry metabolizmus ako niekto iny :(. Mam kamaratku, ktora je ozaj velmi stihla, skor chuda a keby si videla jej jedalnicek...cokolada a chipsy. Zrovna sa mi stazovala, ze ovocie ani neje, lebo jej nechuti a nevie co so sebou, lebo ma rada iba tie nezdrave jedla. A je ozaj velmi, velmi chuducka...no to mi je spravodlivost :(

ojka

Meno Valeria sa mi celkom pači, ale bez tých skratiek ako je Valika, to mi fakt moc nesedí (-:O to aj kamaratka dala dcerke meno Viktoria, také pekné... ale volaju ju niekedy Vikina a to je fakt zle, to mi neznie v ušiach moc dobre (-:O A mne sa pačia mena všeliaké, a priatelovi nie a zasa opačne :D A čo napr. ty hovoríš na meno Timea? (:

ojka

noooo a čo sa týka papania, tak ja veľmi rada jem a kludne sa napapam niekedy aj o pol noci (áno, je to nezdravé, viem :D) ale tak pohybovať sa snažím , teda ked sa dá, tak v rámci možností, do školy peši, do obchodu peši, rada prechádzky, do mesta peši....cvičiť cvičievam niekedy.... niekedy doma sama, niekedy s fyzioterapeutkou, teda cvičiteľkou, či jak sa to nazýva... a ak schceš hlavne posilniť svalstvo, tak skús pilates, možno sa ti zapáčí (: