Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, a aké sú tvoje ideálne miery? :D teba si viem predstaviť, ako vyššiecho chudšieho príjemného mládenca (:
Jj, jack russel je super, on je inteligentny len velmi hyperaktivny. Bradaca ma kamoska a ten je bohovsky zlaty :D. Ja mam zas beagla, a nie preto, ze je to moj pes, ale pride mi nadpriemerne inteligentny. On normalne rozumie, co mu vravime, fakt. A nemusi ten vyraz poznat. Proste mu poviem...bez do okna, nie do spalnoveho, do obyvackoveho...a zmeni smer a ide spravne. Vseobecne je velmi chytry,len troska agresivny :(. Ked bol steniatko, zrazilo ho na prechadzke s otcom auto, na chodniku!!!! vysla hore a zobrala mu labku, mal zlomeniny na velmi zlom mieste, tak bol operovany na klinike v Trnave, castokrat sme tam chodili na vysetrenia a zacal byt velmi nesvoj, tak nvm, moj tip je, ze sa s nim podelo nieco vtedy. Teraz ma labku fajn, aj ked mam dojem, ze ho obcas boli, on sa dokaze nespocetne velakrat dokalicit aj teraz, lebo ide cez zive aj mrtve...najma ked chyti pach...stoparsky pes - nonsense! Mame s nim skvele prihody. Ako skocil do ladoveho Vahu z pontonu, dobre, ze ho nezobral prud, rychlo sme ho vylovili...mne raz usiel na vychadzke - zacal nahanat polneho zajaca a zmizol mi z oci...asi hodinu som ho hladala, kricala, plakala, aj domov volala, nastastie ten zajac asi zaliezol do nejakej nory a na kilometer som ho nasla. Odvtedy sa podel uz aj otcovi dva razy. Zvyknem ho pustat z voditka, nech sa vylieta, je dost pekne nauceny, ale ked chyti pach, tak to ak nezakrocis v cas, tak ta cakaju krusne chvilky...
hypoalergicky :)
inac by sa dal bradac alebo nieco take
chcel som jack russel teriera .. ten vyzera byt taky zivy a viac pre muzov :D
ale ten plzne a dostal som neodporucanie do maleho bytu takeho psa :)
cize preto ten pudel :D
este sa mi paci z eje udajne inteligentny a tak nebude s nim az tak vela prace :)
a je kompaktny :D
ked bude raz ranc, tak potom mozno aj ine vacsie plemena :)
ja som mal relativne strach z pudla, lebo ako prveho takeho psa som videl u susedky (zaujimava nahoda ze u toho 17 rocneho) kamosa.. a tak sa mi to zafixovalo ze to je taky pre dochodkyne alebo zeny celkovo :)
ale zase... potom som nasiel taky relativne konzervativnejsi strih a uces pre toho psa a tak sa to bude dat prezit :)
teraz ma cca 2,22 mesiaca plus minus.. bolo tazke ho najst :D asi len 1 na SR s PP :)
Lost - ty si aspon muz a ako pozeram naookolo, niektorym chlapom starnutie neskutocne svedci. Poznas to, chlap je ako vino, cim starsie, tym lepsie :). takze ty nemas preco vesat hlavu, tvoje roky budu iba lepsie a lepsie...
Ale zena...u nej sa to povedat neda, otvorim noviny a citam si clanky, padne mi zrak na ponuku zamestnania a vidim "prijmem zenu do 30 rokov...", "prijmem zenu do 28 rokov" a podobne! Nevraviac o tom, ze zena starnutim na krase straca... a chlapov je nakratko drzat v tom veku tazke...len aby to nekoncilo jeho druhou pubertou a neverou... desim sa takychto myslienok, neviem preco, lebo na ne pozeram ako na prilis realne...u kazdeho muza...co uz...
S tym 17 rocnym to bolo inac zabavne :D, ti vravim, ZACNI PISAT KNIHU!
A inac - pudel? to ako si dospel k tomu vyberu. Neviem, predstavovala by som si k tebe troska vacsie, menej zženstile plemeno O:)
bude to trpaslici pudel :)
no staroba... :D
cas letiiii
ved uz budem mat coskoro 22 a nic som nestihol :)
este ako keby to bolo vcera, ked som mal 15 a stretol som v PC herni jedneho chalana a sme sa skamaratili, ale pointa je ze mal 17 a mama si nejak nezapamatala jeho meno a tak mu stale hovorila ze " ides von s tym 17 rocnym?" ... no vtedy mi taketo cisla pripadali brutalne vysoke az nedosiahnutelne :)
potom som sam dosiahol 17.. som si vravel ze wow.. potom 18, ale ziadna osvlava, bezny den :D nuda skola etc..
potom ked som sa lucil s teenage uz som sa zacinal zamyslat nad starnutim.. a teraz takto :-O
mozno sa mi len zastavilo mentalne starnutie :D alebo co... ale divne :)
nie ze by mi to nejak extra vadilo.. ale je to zvlastny pocit :) (v podstate aj pozitivny, lebo aspon priberam na serioznosti, (alebo naopak :D ) )
ale ako muzovy mi to velmi tak neprekaza ze co bude v 40-50 ... (mozno vikendy na jachte :D ) ako z filmu...
ale ak by som bol zena, tak by som mal asi take myslienky ze by som sa staroby bal :)
ale tak mozem as len odporicit ze nikdy nie sme tak stary aby sme nemohli byt este starsi :)
alebo... aspon to nejak intenzivnejsie prezit :)
Lost - tak je...a tej staroby sa treba aj dozit (och, boze, to je moja fobia...nechcem byt stara!!! Chcem byt vecne mlada a pekna - ako teraz, hehe :D )
Budes mat teda psika? Aky druh???
Jeeej, ty mas veru pekne meno...a poviem ti, asi by som ti ho neuhadla! Na ojku som si predstavovala vselico, ale toto nie :).
Ale vsak mu povedz .... kto vynasa babo? Ja ci ty? HAHA :D. Zaujimave, lebo Timea je fakt v pohode meno. Ja pochopim, ze moju Auroritu zrusi mavnutim ruky, ale tak co uz :D. Nemozem si pomoct, mne sa Aurora nehorazne paci... Tak som mu povedala, ze bude Beverly, Summer a pod. (zo zartu, samozrejme, s tymto ho viem napalit :D).
A ked tak nad tym rozmyslam....mozno budem mat nakoniec chlapcov a babske mena ani nebude treba ;)