Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost - hej, to sme studovali aj my, predcim sme si vyberali psa :D. To "hlupy" plati asi preto, co som ti spominala, dostane pach a rozluc sa s nim... dlabe na teba, a mozes ho vyvolavat. Takisto zevraj ked je vo svorke, tak jeden je nadhanac a duric a ostatni iba utekaju bezhlavo za nim :D. No..niecom na tom bude, aj ked tento pes ti pochopi vsetko. Ked places, pride k tebe, a polozi ti labku na ruku a tlapka ta, a mam este jedneho psika z utulku - sucku a tu sme ucili ze sadni, lahni atd... a ked to nevedela spravit, tak jej psik normalne tlacit dole zadok :D, a ked mala lahnut, tak cele telo, normalne ze nechapem...on vedel, ze ju ucime a ze to hovorime jej. Mozno je to a preto, lebo s nim sa travi naozaj vela casu a od detstva sa s nim velmi vela komunikuje, mama este aj ked varila, tak mu zvykla hovori "teraz pomiesami, pridame sol" a on mal naklonenu hlavu, pozeral a pocuval :D. Och, boze, milujem ho... :D moj malicky inteligentny maznacik...este keby nehryzkal, bol by idealny.
ach, kto chytá v žite (: ked budem mať viac času, tak si tu knižku ešte raz prelistujem asi (:
lost, a už si havovi vymyslel meno? (:
nooo, mala som na mysli výšku a váhu :D
ojka - veru, pomelu je dobre :), ale grapefruit napriklad uz nemusim :D.
Ojka, ja si Losta predstavujem uplne ako Holdena Caulfielda s pisatelskym talentom ako mal Salinger :D
Inac hlavne na postarov je alergicky, "normalni" ludia okolo neho mozu prechadzat. Raz nam priniesli balik a postar (bambavec :D ) si vylozil nohu na kamenny mur do skary co je medzi murom a plotom... vsunul si tam nohu (pritom pes uz stekal ostosest a skakal na plot ako kengura), a psik mu schmatol tenisku :D (smejem sa, ale sorry, bolo to vtipne :D), nechcel mu ju pustit, musel mu ju otec zvnutra vyzut :D.
A raz vybehol na ulicu za postarkou, ta si v panike sadla na bicykel a zacala tocit, a on sa jej zavesil na tasku a lomcoval s nou sprava dolava...doslova vo vzduchu ako tocila...uch.
Zaujimave inac, lebo zvacsa iba voci nim ma nieco. A este ked sa zlakne, ked spravis prudky pohyb smerom k nemu. Ale jemu staci JEDEN JEDINY ňuch a nic nspravi. Das mu pricuchat ruku a mas pokoj, natrvalo. Ale keby si napriklad zrazu pribehol a spravil pohyb k nemu, mozno by ti troska pokmasal nohavicu ;)
dobrá víla, ja som si v poslednej dobe obľúbila veľmi pomelo (: mňam, mňam,... ale tak to sa mení u mňa aj v závislosti od ročného obdobia (((-: ale čo napríklad neoblubujem, tak to je fakt špargla a špenát... (-:O sto ludí, sto chutí...