Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Najdes si zenu, co ti bude vyvarat a o kilecka budes mat hned postarane :P. Radsej chudy, ako masko visiace, tak kliiidek :D.
No, super, ze ti to riadenie tak ide, potom oznam, kedy budes mat skusky...
Tak kazdemu dobru noc teda :))

lost

no jo na vahe sa uz pracuje :)
ale este musim vylovit nieco z rybnika :D
ktovie, mozno to pojde z jedneho extremu do druheho :D
tak ale 5-10kg asi kludne mozem pridat :)
chcelo by to asi navstevovat nejaku posilovnu :)

no za par hodin sa zacina dalsia jazda :D

aka sranda ze sa mi zatial take vacsie kalamity oblukom vyhybaju :))) no este som len v tretine :D :D

tak gn to all :)

dobra vila

ojka - prajem vydrz a nech ti to pri uceni pali a v stredu budem drzat palce, daj potom vediet, ako sa podarilo!

Lost - ano, meno uz ma dane, ked je s PP (teda pri mojom som si mohla vybrat meno ja...na pismenko "O" bol jeho rodokmen - osem steniatok)... Asi by si ho mohol volat aj inak, nemusis podla pp, ale ja som zostala pritom, lebo napriklad aj na veterinu ked chodim, tak automaticky pozrie papiere a hned ho oslovi tym menom, co ma tam ;).
Povodne som ho chcela volat Corleone inak :D

dobra vila

Ojka - lost je snad lahsi ako my :D. Aj ked je vyssi... lost, papaj vela, aby si bol silny a mocny :D.
Sice aj moj priatel je chuducky, ruky ma ale celkom svalnate, lebo chodi niekedy (uz roky) stahovat, ale inac je chuducky - hovorial som mu, ze by sa hodil za baletaka :D, ale je zas dost vysoky...1,91 (?)

lost

dobra vila, no zaujimave su tie stvorenia :) niekedy robia fakt kursky ze by to clovek necakal, ako keby mali nejake vysoke IQ ktore skryvaju pred nami a sem tam sa predvedu :)

dobra vila

Lost - a tiez ma napada, ako mi priatel hovoril, ze roznasal noviny a na ulici k nemu pribehol nejaky psik, nechal sa hladit, skakal, vrtel chvostom... Isiel asi o tri domy dalej hadza noviny, pes s nim, podliezol a ako priatel vhadzoval noviny, nehorazne brechal, vrcal a doslova sa hadzal na branu, priatel iba s vyvalenymi ocami pozeral, ze na akeho pitbulla sa premenil... hodil noviny, isiel k dalsiemu domu, pes znova vyliezol a znova vrtel k chvosto a chcela sa nechat hladit :D. Sranda, nie? Asi si to svoje uzemie chrania.