Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

ja mozem yebaj tu IKEU ..
dokaslali mi rost a zaroven stol, proste daju tam nieco ine ako tam ma byt...
asi im to tam dnes hodim o hlavu :)

lost

dobra vila, pre brata som chcel PSP akekolvek.. lenze na to su drahe hry cize do buducna nebude mat co hrat, ak mu teraz nenakupim aspon desat :)
ale uz dostal PC na Mikulasa :D
lenze.. on je vzdy tak drzy, ze sa mi to ani nechce zhanat :)
ale tak asi i kupim jeden spolocni darcek, nejake domace kino ci take nieco..

ddatelinka, no tak mam to dobre nacasovane :D zoberiem to z obchodu co tu mam zopar stoviek metrov daleko a bude pohoda :) nie ze by som bezradne behal po obchode :) i ked ta rovnica je podla mna tiez vcelku spravna :)

ojka, tusim ten 21.12.2012 by mal nastat :D som si tak spomenul ked som vcera videl datum :D

ddatelinka

fíha, aký veľký deň??
lost asi začal konečné odpočítavanie, do záveru tohoto sveta :-)
dobrá víla, verím, že fotodarček urobí velikánsku radosť a stojí to za to. :-)
lost, dokúp už konečne darčeky, lebo budem musieť vysloviť čo nechcem - že z hĺbky srdca nemám rada ľudí, čo ešte 24. 12. pobiehajú bezradne po obchodoch a hľadajú vhodný darček pre najbližších. to ich asi nemajú úprimne radi.
my sme dnes vyzdobili stromček, je krásny. musí byť, keď malý tak zanietene pomáhal. pri tej príležitosti som sa mu snažila vysvetliť čosi o symetrii. neviem či pochopil úplne, tak som nenápadne presúvala ozdoby z konárikov, kde ich bolo viac ako inde :-)))

dobra vila

ojka, ty mas zajtra velky den, tak ti drzim palceky!! Ja si idem este chvilu citat, ale zajtra dobehnem, snad niekto bude :P

ojka

nazdárek (: fíha, tu je nakupovanie vianočných darčekov v plnom prúde (:
lost a čo bude o 2 roky, keď tak odpočítavaš?

dobra vila

Lost - ved ti nepridu nacas :-O...ci hej? A ktory playstation kupujes teda pre brata? :P

Ja som zrovna dnes kupila ten digi fotak a rozhodla som sa nakoniec pre ten treti - najdrahsi.... som na mizine...cely rok odo mna priatel nic nedostane! :D

lost

za 3 dni o takomto case zas ten pocit : neeeeeeeee! zas rok cakat :D :D

este chvilku pockam a potom by som mal nakupit zopar darcekov uz :)