Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka,
tak to bud sme dvaja, alebo chodime rovnakym autobusom :)
BA MHD tento mesiac snad este nesla nikdy v srpavny cas.
btw na kamennom namesto pri tescu im idu hodinky zle, dokonca aj teplota. alebo je tam ine casove pole, 3 yardy (~270metrov) a je tam o 3 minuty viac.. niekedy aj o 3 stupne viac :)
ojka, hlavné je, že sa stále v zdraví dostaneš do cieľa cesty :-)
nejdeme ešte spať?
datelinka,sa smejes :D ale znami si uz robia zo mna srandu,ze si uz ani nepamatuju,kedy som mala bezproblemove cestovanie (: horiaci bus,pokazene vlaky,nesvietiace svetla pocas nocnej jazdy po klukatej ceste,pokazene rusne,zamrznute okna,dvere,spadnute troleje,dymiace vozne,nehody na cestach a kolajniciach,obmedzenia dopravy,vyluky,niekolko minutove az hodinove meskania su moja specialita (-: O
ani ja nerozumiem dôvodu a nebola som nespokojná s ikskami. navyše, bežne sa používajú pri zverejňovaní IP. vravím, novinka.
ojka, vďaka za varovanie, určite nenastúpim s tebou do rovnakého vlaku, ani keby som mala na ďalší čakať hoci aj tri hodiny. :-)
"ikská" sa mi viac páčili, neviem k čomu dobrému bola tá zmena (:
ojka, aj mne hneď ??? udreli do očí. novinka. doteraz sme si "vystačili" s xxx.
tie otazniky pri tej IP adrese boli vždy? či to len teraz mi tak padlo do očí?
VAROVANIE! Keď ma uvidíte niekde na stanici, určite nechoďte dobrovoľne na ten istý vlak či bus ako ja, lebo vám zaručujem pravidelné hodinové meškania na želanie (: (či skôr na počkanie?). Nuž toľko moja priateľská rada..... a teraz, keď som prišla už domov si môžem začať vychutnávať tú predvianočnú domácu atmosféru.... (((((-: juch..
akože ja viem, že neviete jak vyzerám, ale to je jedno, ja mám také neuveriteľné "šťastie" na toto cestovanie....
datelinka, dnes večer som mala skúšku, dost zaujímavo prebiehala, ale hádam som ju urobila... (:
dobrá víla, dakujem, snáď tá skúška dopadla dobre, i keď ani srnky netušia, že kedy budu vysledky...
lost, pravidelne nakupuješ v ikey? ja zatial nemám s nimi zlu skusenosť, i ked nič takého väčšieho som tam vlastne ani nekupovala...
dennnniskaaa, to je super, gratulujem (: si kočka, myslela som dnes na teba (:
uuuuuuau, ja som asi kaputo - finito, akurat som po celkom zaujímavej ceste prišla domov, a asi idem už spať, lebo ledva vidím na oči asi...
Ahojte:)
Takze od dnesneho dna som sa stala oficialnou soferkou. Tesim sa!:)))