Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ejha, tu sa asi poctivo spinká (:
lost, no to k BA HMD som sa radšej ani nevyjadrovala :D lebo to je osobitná kategória, ale niekedy sa stane, že motyka vystrelí a aj príde na čas, ale včera tomu určite tak nebolo :D som utekala zo skúšky na bus, jeden vynechal, ďalší fajne meškal a ja len tak tak som s vyplazeným jazykom, ťažkým batohom, kabelkou a notebookom dobehla len tak tak na vlak (: som skoro pľúca vypľula (((((-:
noooo a čo sa týka tej teploty, tak to som si už aj ja všimla, že tam majú vždy teplejšie... i ked sa nad tým tak zamyslím, tak možno o kusok teplejšie tam majú, predsa to len nie je pri dunaji,ale v centre mesta, kade prejde vela ludí, aut, v okolí samé budovy, ... ktovie ako to je...
denniska, tak to sa teším s tebou, krásny darček pod stromček (: a čo ostatní? všetci prešli? či?
ahojte (:
datelinka, a čo dnes? už dovolenkujete? (: no zdrava som našťastie vždy nejak došla do ciela, i ked raz to bolo i za asistencie šarmantných hasičov a záchranky (-:O
ach jaj, tá červenučka obrazovka, fascinujúca... ((((-:
presne ako vravis:) Obcas si treba spravit radost i sam sebe:)
Dakujem za gratulacie:)
Este stale sa tesim, ta radost zo mna neopadla.
Lost, pocit je to uplne uzasny. Na jednej strane z teba opadne ten stres a obavy z toho, ci naozaj som schopna spravit skusky, ci dostanem dobreho komisara, ale na druhej strane (a tento pocit je silnejsi) je to o ohromnej radosti, ze mozem jazdit uz oficialne. Velmi som si na vodicaku zakladala, nerobila som si ho z dovodu, ze ludia v mojom okoli ho maju, tak aj ja ho musim mat, ale prave preto, lebo som chcela byt samostatnejsia, nechcela som byt vzdy odkazana na odvoz a tak. A k autam vseobecne mam hodne blizko:) Takze teraz uz len jazdit a jazdit a az tak clovek nadobudne zrucnost a prax, lebo ziadna autoskola z nas nespravi profi vodicov;))