Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

ojka, postim sa, jasne, pozri o par riadkov nizsie... niet nad taky post :D (ale kedysi som zvykla na Stedry den zacat iba vianocnou vecerou, dovtedy som hladovala, aby som sa potom mohla dobre napráskať :D ). Milujem svoje brusko a dobre jedlo :DDD

ojka

Maličký snehuliačik vonku stál a krásne Vianoce všetkým ľudom prial, aby na Vianoce zdravia, šťastia, lásky mali a stále sa usmievali ((-: Prajem vám i ja krásne a pokojné vianočné sviatky... (:
no čo, príprava vianočného večera v plnom prúde? (: inak, aj vy sa zvyknete cez deň postiť, aby ste večer zlaté prasiatko videli lietať a pavúčika pliesť zlatú pavučinku? (((-:
www.youtube.com

lost

dobra vila
nooo :)
sviatky, vidis, to je super napad ako pribrat, sladkosti a sladkosti a ryby a ryby a jedlo a jedlo a vsetko :)

dobra vila

Joooj, datelinka, to musi byt fantasticka vec oslavovat Vianoce s dietatkom. Vtedy sa vrati vsetka ta atmosfera, co sa behom rokov dospelosti vytratila...

Kazdemu prajem stastne a vesele!!! A co najmenej pribratych kil (lost - teba sa to ani netyka :P )... ja uz klasicky zobem vsetko, prito uz ani hladna nie som...co uz...ked su Vianoce :D

Dennniska

Ojka, iba jeden chalan nepresiel testami, inak co viem, tak sme spravili vsetky:)

Prajem vsetkym stastne a vesele Vianoce!:))

ddatelinka

tajná misia. pobaliť všetky darčeky, čo ježiško nechal v skrini. ale všetko je pripravené, to očakávanie je úžasná vec :-))