Prečo ešte nespíte?

lost

ojka, zakusky takmer vsetky :)
kde nie je extra vela kremu :)
napr teraz mame tri a to take kokosove rolky, potom nejake suche zakusky... no radsej poslem foto ked budem moct lebo to neviem opisat :D
ale napr jedno z naj co som kedy mal boli "bebe keksy" (bebe kersk prekladany s kremom), alebo klasika kremes, veterniky, kokosove gulky, nejake tie na styl dobosiek, alebo ine :) vacsnou neviem ako sa to vola alebo co jem :D :D

ojka

Athos, Porthos, Aramis, d´Artagnan - jeden za všetkých, všetci za jedného.... (:

loooost, to až tak, že sa prirovnávaš k vykrmovanej hydine? :D a aké zákusky ti chutia najviac? (-:O

ojka

milujem tieto polnočné omše, vedia vo mne vyvolať toľko pozitívnych emócii ä:
eeeeeejha, dobrá víla, tak to si musela riadne potom poslúchať, keď také pekné darčeky (:

dobra vila

Ojka, tento rok ma naozaj prekvapil, necakala som to :-O. Dostala som konecne vysnivanu biolampu (potrebujem ju kvoli alergii a vlasne si ozarujem hned vsetko co ma boli :P, velmi dobra vecicka) + vsetky farebne nastavce :-0 a tiez velmi vymakany notebook :-OOO (toto je uz šunka, co mam teraz... :-/ ).

ojka

dobrá víla, a čo pekného ti Ježiško priniesol? mi pôjdeme akurát zachvíľku večerať (: tak pekný večer zatial prajem (:

dobra vila

ojka... dobra otazka, ja uz tyzden aj viac pred vianocami :D. No a co?! :P V Amerike ho maju uz na den vdakyzdania, co je posledny stvrtok novembra. Anglicania takisto zaciatkom decembra, mexikanci detto...atd, atd, atd. Ale svetla na nom sa zazinaju az na Stedry den. Ale tak ja uz som velka, viem ako to chodi, ked budu deti, tak sa asi vratim na zdobenie 24-teho :)

ojka

no ja sa dnes poctivo držím (: ale tá vôňa kapustnice, no niečo krásne (:
a vy kedy zvyknete stromček zdobiť? včera? dnes? (: