Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
zajtra :)
ale matematicky mi vychadza ze by sa stacilo ucit 9 hodin :D
zatial mam za sebou dve...
ale tak ja tie testy neznasam.
tie su take zakerne :)
1 slovo je pozmenene a zmeni sa odpoveded uplne.
alebo su tam take primitivne otazky, ze minutu rozmyslam ci to nie je chytak, lebo to je ako keby bola otazka:
Zijes?
a) Nie
b) Mozno
c) Ano
tak ale som zvedavy, zalezi od stastia :)
3 ku 4 ze clovek prejde bez ucenia sa..
Ale najvacsie percento z tej 1 ku 4 zlyhania je nepozornost a zvysok chytaky. V neposlednom rade aj neucenia sa asi :D
Ale je to zaujimave, niektore znacky su napr uplne ine vyznamovo ako som si myslel :) Tie menej zname, ale aj tak, sranda no :)
Tak snad sa k tomu este dostanem :))
dobrá víla, frťani nebudú, ojka nepije :D ale hej, hej, včera nám akurát začal, tak uvidíme, čo nám prinesie (: vy ste už tiež začali?
lost, no moje učenie na autoškolu bolo také priebežné, tak hm, no neviem koľko mi to dokopy trvalo,... ty máš kedy skúšky? (:
ojka - daj si frtana, vypalis ho :D (neriadim sa tym, iba sa to hovori, tak neviem ;).
Nooo, odklopem, mne zatial hej, som rada, lebo som mavala obdobia, ze som bola chora kazdy mesiac...hmmm...
ako sa mas ojka, uz ti zacal novy semester, ked si v BA?
diky za rady (: ale spolubývajúce to mám všetky pekne po kope :D
nooo, tak zatiaľ necítim, že by niečo na mňa liezlo, tak uvidíme v akom stave sa precitnem zajtra ráno, keď sa prebudím :D
dúfam, že vám sa choroby zatiaľ úspešne vyhýbajú (:
Lost - dobry pristup :), ale mozno nie stale bude fungovat ;), ale iste sa oplati takto rozmyslat.
ojka - sipkovy caj, teple ponozky a papuce...ak nemas spolubydlosku na izbe - cesnak :DDD haha
pekný večer prajem (:
teeeda, cesta do BA úspešne za mnou, len som zvedavá aká je pravdepodobnosť, že či čochvíľa ochoriem, keď sa so mnou cestou do BA odviezli bacilonosiči jak vyšití :D
aký sme mali začiatok týždňa? (: