Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

zajtra :)
ale matematicky mi vychadza ze by sa stacilo ucit 9 hodin :D
zatial mam za sebou dve...
ale tak ja tie testy neznasam.
tie su take zakerne :)
1 slovo je pozmenene a zmeni sa odpoveded uplne.
alebo su tam take primitivne otazky, ze minutu rozmyslam ci to nie je chytak, lebo to je ako keby bola otazka:
Zijes?
a) Nie
b) Mozno
c) Ano

tak ale som zvedavy, zalezi od stastia :)
3 ku 4 ze clovek prejde bez ucenia sa..

Ale najvacsie percento z tej 1 ku 4 zlyhania je nepozornost a zvysok chytaky. V neposlednom rade aj neucenia sa asi :D

Ale je to zaujimave, niektore znacky su napr uplne ine vyznamovo ako som si myslel :) Tie menej zname, ale aj tak, sranda no :)

Tak snad sa k tomu este dostanem :))

ojka

dobrá víla, frťani nebudú, ojka nepije :D ale hej, hej, včera nám akurát začal, tak uvidíme, čo nám prinesie (: vy ste už tiež začali?
lost, no moje učenie na autoškolu bolo také priebežné, tak hm, no neviem koľko mi to dokopy trvalo,... ty máš kedy skúšky? (:

dobra vila

ojka - daj si frtana, vypalis ho :D (neriadim sa tym, iba sa to hovori, tak neviem ;).
Nooo, odklopem, mne zatial hej, som rada, lebo som mavala obdobia, ze som bola chora kazdy mesiac...hmmm...
ako sa mas ojka, uz ti zacal novy semester, ked si v BA?

ojka

diky za rady (: ale spolubývajúce to mám všetky pekne po kope :D
nooo, tak zatiaľ necítim, že by niečo na mňa liezlo, tak uvidíme v akom stave sa precitnem zajtra ráno, keď sa prebudím :D
dúfam, že vám sa choroby zatiaľ úspešne vyhýbajú (:

lost

Ja to robim tak, ze ignorujem pociatocne priznaky choroby. Podla mna si potom choroba povie ze "naco sa tu ja snazim, ked si ma tento ignorant vobec nevsima? to nema cenu, idem o dům dál"
A ono to fakt odide :)

ojka

pekný večer prajem (:
teeeda, cesta do BA úspešne za mnou, len som zvedavá aká je pravdepodobnosť, že či čochvíľa ochoriem, keď sa so mnou cestou do BA odviezli bacilonosiči jak vyšití :D
aký sme mali začiatok týždňa? (: