Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

tak ak si predstavujete oslavu ako nejakú búrlivú žúrku či pitky, tak to potom ani ja neoslavujem :D ja tie len tak decentne, s priateľom, kamaratkami na pizzu kofču, doma a tak (:
akože ano, v dnešnej dobe sa už poklada sa samozrejmosť spraviť maturu, vodičák, bakalárske, ing.-mgr. či iné skúšky,.... ale tak ruku na srdce, koľkí z vás mali pred tým obavy? lebo ja chytám určite stresy a obavy predtým ako ma čaká niečo nové, významné, pre mňa dôležité (:
pekný slniečkovský deň prajem (:

dobra vila

Ja tiez nezvyknem oslavovat iste uspechy :P. Ale mozno preto, ze ich za "vacsie" uspechy nepovazujem. Ja som neoslavila ani svoje statnice :P... a viem, ze neoslavim ani svoje magisterske... teda aspon nie tak, ako vacsina studentov :). Mozno doma s rodicmi a priatelom tak decentne...
Jedine co si oslavim tento rok budu asi moje narodeniny... pripijem si na zial, ze budem mat 25 a zacinam starnut, buhuuu! Po 25 ide vsetko dolu vodou... kedysi mi to mudre dievcata vravievali, ale bola som mlada a mavla som rukou...teraz uz viem, co citili :-/

lost

ale ja beriem v zivote uplne vsetko takto flegmaticky :D
nemam dovod oslavovat :D
respektive NEVIEM oslavovat veci :D
ved maturita, vodicak, atd to je vsetko take bezne a trivialne :D
(kedze mam na seba vysoke naroky, povazujem to ako za nieco uplne prirodzene).
Hmmm... no ja neviem, som divny :D

lost

no chcel som to oslavit, ale nepijem, nemam s kym :D tak som si povedal ze skocim do nejakej na urovni restauracie pre nejaku rybu :D ale tak, nema to vyznam :D
nj, este nevie make prve auto, ale jasne ze budem opatrne :D
pred tym mam velky respekt, bez ohladu na pocet koni pod kapotou :))
posledne co chcem je byt na titulke istych bulvarov :D

dobra vila

Lost, super, gratulaaacie :)... ako sa citi novopeceny vodic? Len potom opatrne, nie bezhlavo :). A sampus je kde?:DD

lost

ojka, dik :)
no boli sme tam len 7, lebo viac naraz robit nemoze a kazdy zvladol :)
priblizne polovica na plny pocet bodov :)
Ale policajt bol normalny, nemal komplexy ze musi niekoho vyhodit, cize pohodicka :)