Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

lost, no ja ich ani nepremývam (: len nechať odkvapkať a za tepla papať.... a ja keď použijem pri varení trošku olivového oleja, tak sa ani nelepia (:
inak, ja som cestoviny s grankom či cukrom nikdy nejedla :D ja vždy radšej kapanek na slano alebo do zeleninova (:

nyky20

Ano pochopil si to : ) scedit = odkvapkat. Ale ževraj sa majú aj vodou opláchnut aby sa nelepili. Ale to ja nerobím lebo sú potom prezmenu studené. Vodou to oplachujem iba ked robím studený cestovinový šalát....

Inak ty už na aké tažké recepty si presedlal : D

lleilla

lost dodatocne gratulujem a dobra vila-potesila si ma recami o 25-ke :D super,my,co to uz mame za sebou...dooooooooooole vodou :D:D:D

lost

No dostal som taky recept ze:
do osolenej vriacej vody nasypat cestoviny (presnejsie v tomto pripade vrtulky) a nechat napr 6-8 minut vriet a potom dat do taketo syta a preumyvat studenou (kedze tepla je humus v panelaku) vodou.. to umyvanie je scedenie? :)
A potom uz len nasypat napr praskovy cukor a / alebo granko a jest :)

ojka

lost, no niekto ich rád teplé, niekto studené (: však predsa bývajú rôzne studené cestovinové šaláty.... ale hm, ja osobne už zohrievané cestoviny nemám moc rada,.... takže keď ich scedím, tak šup šup ich spapať.... kým sú také čerstvé....
ehm, lost, ty uvarené cestoviny keď cedíš aj premývaš studenou vodou nebodaj? to by bolo možno akurát na tie studené (:

lost

No to hej, u nas kurenie zatial funguje celkom dobre :)
Najmenej rad studenu izbu a pohlad na uprsane pocasie :D

ozaj, cestoviny sa maju jest teple alebo studene ?
lebo ked sa scedia, ako ich znova zohrejem (instantne) :D
Ps; nemam mikrovlnku :D
asi jedine na panvici alebo tak nejak...

ojka

lost, veru teplo sa poobliekaj, nám tu už vypli normálne aj kúrenie cez deň a žeby tiekla nejak špeci teplá voda sa tiež nedá povedať /-: